Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Botterlaan 47

KORTGENE
211 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Fraaie villa met zwembad, inpandige garage, besloten tuin en schitterend uitzicht op het Veerse Meer.

Deze woning is gelegen in Zeeland, in het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Daar te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

U vindt dit huis in de rustige, parkachtige omgeving van buitenwijk “Het Veerse Meer I”, op loopafstand van de gerenommeerde jachthaven Delta Marina. Het is gunstig gelegen op een royaal perceel eigen grond van 730 m². In het gebied ligt ook een algemene steiger. Bewoners kunnen exclusief lid worden van de hiervoor opgerichte Vereniging. Hierbinnen bestaan eventueel mogelijkheden voor een plek van uw eigen bootje.

Vanuit de woonkamer, de open keuken en het grote terras heeft u een prachtig uitzicht over het Veerse Meer.

Op de woonetage is een ruime living met formidabele schuifpui naar een riant terras. De open keuken is van alle gemakken voorzien. De ouderslaapkamer beschikt over een riante open badkamer. Twee overige (slaap)kamers hebben toegang tot een 2e badkamer.

Op de begane grond is een royale inpandige garage, een flinke extra berging, een relaxruimte (zit/slaapkamer), toilet, aansluiting voor witgoed en technische ruimten (verwarming/elektra).

Aan de voorzijde ligt een fraai terras met uitzicht op het Veerse Meer. Er is een mooi aangelegde tuin met tuinhuis en veranda. Aan de achterzijde van de woning is een heerlijk (polyester) buiten zwembad gerealiseerd, waar u ook een grote mate van privacy ervaart.

Algemeen: Het oorspronkelijke bouwjaar van dit object is 1967. In 2011 heeft er een zodanige verbouwing plaats gevonden dat er bijna sprake was van nieuwbouw. Het is voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen inclusief ramen met dubbel glas. Het voldoet aan hoge isolatienormen. Tevens is het object voorzien van een verwarmingsinstallatie met vloerverwarming inclusief boilersysteem ten behoeve van 2 badkamers, elektra met ledverlichting, alarmsysteem, 6 airco’s alsmede 18 zonnepanelen.

Kortom: een schitterend object op een perfecte plek, waar u volgens het geldende bestemmingsplan zowel recreatief als permanent mag wonen.

Uw interesse is gewekt? dit pand laat zich beter beleven dan beschrijven. Wij bieden u dan ook graag aan om een afspraak met ons te maken voor een bezichtiging.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2011
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  211 m²
 • Perceelsoppervlakte
  730 m²
 • Inhoud
  797 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Wilhelminastraat 18d
KORTGENE
€ 420.000,- k.k.
128 m²
4 kamers
Beschikbaar
Kaaistraat 1517
KORTGENE
€ 350.000,- k.k.
436 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.