Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Botterlaan 46

KORTGENE
166 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Fraaie energie neutrale villa met aanlegsteiger, botenlift, inpandige berging, afsluitbare parkeerplaatsen, besloten tuin met zwembad, veranda en schitterend uitzicht op het Veerse Meer.

Deze woning is gelegen in Zeeland, in het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Daar te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

U vindt dit huis in de rustige, parkachtige omgeving van buitenwijk “Het Veerse Meer I”, op loopafstand van het Veerse Meer en de gerenommeerde jachthaven Delta Marina. Het is gunstig gelegen (aan het meest oostelijke gedeelte -daardoor vrijwel geen verkeer) op een royaal perceel eigen grond van 731 m².

De bij de woning behorende steiger (onlangs geheel vernieuwd) met botenlift (hydraulisch tot 2000 kg.) is op korte afstand van de woning gelegen in het Veerse Meer. Er kunnen 2 of 3 boten aan de steiger liggen. Hiervoor zijn extra palen geslagen. Er is een vergunning verleend door Rijksvastgoed. De kosten bedragen € 296,96 excl. btw per jaar (prijspeil 2018, jaarlijkse indexatie consumentenprijsindexcijfer).

Vanuit de woonkamer, de open keuken en het grote terras heeft u een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Dat blijft in alle seizoenen dagelijks genieten!

Op de woonetage is een ruime living met dubbele schuifpui naar een mooi terras (houtsoort Padoek) met uitzicht op het Veerse Meer. De luxe open keuken met o.a. kook/spoeleiland in fraai design is van alle gemakken voorzien. De masterbedroom beschikt over een open badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.

Op de begane grond is een royale inpandige berging, een algemene ruimte met extra keukenblok en wasmachineaansluiting, 3 slaapkamers waarvan 1 een ruime zit-slaapkamer bestaande uit twee losse kamers, een slaap- en een zitkamer. Verder is er een sauna, douche en toilet.

Aan de voorzijde ligt een fijn terras met uitzicht op het Veerse Meer. Rondom ligt een keurig aangelegde tuin met tuinhuis en veranda. Een computergestuurd beregeningssysteem zorgt ervoor dat het gras altijd groen is. Op de zonzijde is een heerlijk buiten zwembad gerealiseerd waaraan het tot in de late uurtjes goed vertoeven is.

Algemeen: Het oorspronkelijke bouwjaar van dit object is 1970. Vanaf 2018 heeft er een zodanige renovatie plaats gevonden dat de woning voldoet aan de huidige eisen van isolatie (geen aardgasaansluiting meer en geheel energieneutraal) en wooncomfort. Het is o.a. voorzien van hoogwaardige aluminium kozijnen inclusief ramen met dubbel glas. Tevens is het object voorzien van een verwarmingsinstallatie met infrarood inclusief boilersysteem ten behoeve van 2 badkamers, elektra met ledverlichting, alarmsysteem, elektrisch bedienbaar zonnescherm, airco in de masterbedbroom alsmede 40 zonnepanelen. Het zwembad met buitendouche beschikt over een eigen warmtepomp. Op de afsluitbare parkeerplaatsen bevindt zich een oplaadmogelijkheid voor uw elektrische auto’s.

Kortom: een schitterend object op een perfecte plek, waar u volgens het geldende bestemmingsplan zowel recreatief als permanent mag wonen.

Uw interesse is gewekt? dit pand laat zich beter beleven dan beschrijven. Wij bieden u dan ook graag aan om een afspraak met ons te maken voor een bezichtiging.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  166 m²
 • Perceelsoppervlakte
  731 m²
 • Inhoud
  530 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.