Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Botterlaan 40

KORTGENE
129 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Absoluut uniek!

Aan het (vaar)water wonen en/of recreëren op toplocatie!

Gesitueerd op een van de meest zonnige locaties (zuid ligging) aan het Veerse Meer te Kortgene (Zeeland), biedt BOOT makelaars te koop aan deze eenvoudige vrijstaande bungalow met serre en heerlijke tuin. Vanuit de tuin bereikt u via de naastgelegen groenstrook (nog geen 10 meter) rechtstreeks de insteekhaven met de aldaar gelegen aanlegsteiger. Het mooie is dat u hiervan met de slechts 4 andere aangrenzende objecten mede-eigenaar bent. Naast een werkelijk schitterend uitzicht over het meer is er heel veel privacy.

Kortgene is gelegen op Noord-Beveland met de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde, is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants.

Deze woning is gebouwd in 1971 en is gelegen op een mooie kavel van 847m² grond. Achter deze op het eerste gezicht “gewone” bungalow, gaat in werkelijkheid een zeer interessant object schuil!

De indeling is als volgt:

U parkeert voor de bungalow op eigen terrein en bereikt vervolgens de overdekte entree. U komt binnen in de hal/ontvangst met toilet, meterkast en werkkast.

Verder is er een gezellige woonkamer met haardpartij, 2 slaapkamers, een werkkamer welke ook als derde slaapkamer te gebruiken is, badkamer, gesloten keuken en bijkeuken.

De mooiste plek van het huis is de later aangebouwde serre. Daar wordt u blij verrast door het magnifieke uitzicht op het Veerse Meer. Vanaf de bank volgt u hier het schouwspel van de natuur en de voorbijvarende jachten. Dat is de charme van wonen aan het water!

De tuin is speels aangelegd en biedt naast een schitterend uitzicht over het meer ook veel privacy.

Algemeen: centrale verwarming d.m.v. Nefit Ecomline 2003. Tevens zijn er 3 airco’s geïnstalleerd.

Deze woning met zowel permanente als recreatieve woonbestemming is gelegen op erfpacht grond met een eeuwigdurend erfpachtrecht. Canon perceel: € 2.223,60 per jaar. Koop van de blooteigendom is mogelijk voor de prijs van € 183,– per m², kosten koper; dit aanbod geldt voor 2023.
Van de insteekhaven is 286m² erfpacht grond (water) met als bloot eigenaar Gemeente Noord Beveland; hiervoor wordt geen canon betaald. Het overige deel van 678m² (water) van de insteekhaven is 1/5 aandeel (mede)eigendom.

Kortom: zet koers naar BOOT makelaars en overtuig u zelf van dit unieke aanbod. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom en een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  129 m²
 • Perceelsoppervlakte
  656 m²
 • Inhoud
  568 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Tuin rondom

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.