Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bossenburg 49

VLISSINGEN
121 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Bossenburgh ligt dit appartement op de bovenste verdieping met een schitterend vrij uitzicht vanaf het ruime balkon! Op korte afstand bevinden zich verschillende winkels zoals supermarkten. Het strand, de boulevard en de binnenstad liggen op ongeveer 10 minuten fietsen. Het appartement heeft maar liefst vier slaapkamers en een ruime woonkamer. Een ruim appartement op een fijne locatie! In 2023 is de het appartement voorzien van nieuwe kunststofkozijnen met HR++ beglazing en is de gevel nageïsoleerd.

Indeling:

Begane grond:
Recent gerenoveerde gemeenschappelijke entree met bellentableau, intercom, brievenbussen en verzorgd trappenhuis. Op de begane grond is tevens de eigen (inpandige) berging gesitueerd.

Eerste verdieping:
De galerij biedt toegang tot de eigen entree van het appartement. Vanuit de hal met garderobe gaat u met een vaste hardhoutentrap naar de woonetage.

Tweede verdieping:
Vanuit de ruime overloop kunt u naar de verschillende vertrekken. Op de overloop bevinden zich naast het toilet met fonteintje, de meterkast en een vaste kast. Aan de voorzijde zijn drie slaapkamers gelegen, waarvan één met een wastafel. De ruime woonkamer biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde en heeft aangrenzend de halfopen keuken aan de voorzijde. De grote slaapkamer aan de achterzijde van het appartement biedt ook toegang tot het balkon. Tussen deze slaapkamer en de woonkamer bevinden zich openslaande deuren om deze twee ruimtes eventueel bij elkaar te betrekken. Het grote balkon bevindt zich over de volledige breedte van het appartement. De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een ligbad met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Algemeen:
– Nieuwe kunststofkozijnen met HR++ beglazing;
– Gevel nageïsoleerd;
– 4 slaapkamers;
– Royale woonkamer en half open keuken;
– Eigen berging op de begane grond;
– Het dak van het appartement is in 2022 geïsoleerd.

Er is sprake van een gezonde VvE met een actief beleid. Naast de VVE bijdrage van circa € 269.80,- is er ook een maandelijkse bijdrage van circa €50,- aan voorschot opgenomen voor het gebruik van warmwater, kookgas en blokverwarming.
Als appartement eigenaar heb je alleen een elektrameter, de rest loopt allemaal via de VvE.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. De verkoper heeft al een (project)notaris aangewezen waar de akte van levering moet passeren. Dit vormt een wezenlijk onderdeel van een te sluiten koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal o.a. een ouderdomsclausule, asbestclausule en een geen-eigen-bewoning-door-verkoper-clausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  121 m²
 • Inhoud
  387 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan park
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.