Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bossenburg 48

VLISSINGEN
98 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op gunstige woonlocatie gelegen, bevindt zich deze praktische woning voorzien van twee ruim bemeten slaapkamers. Het geheel heeft een vloeroppervlakte van ca. 98 m² en een inhoud van ca. 345 m³. Deze fijne woning omvat een tuingerichte woonkamer, half-open keukenruimte, inpandig te bereiken berging, twee slaapkamers, lichte badkamer en een op het westen gelegen achtertuin. Voorzieningen zoals een supermarkt, drogisterij, huisarts en dergelijke bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat u snel in de binnenstad van Vlissingen en zijn de kust en de boulevard met het strand vlot bereikbaar. Kortom een ideale, rustige woonlocatie.

Wonen
Vanuit de hal, welke is voorzien van toilet en meterkast, is er toegang tot de ruime woonkamer van ca. 25 m² met aansluitend aan de voorzijde de moderne keukenopstelling. Deze is voorzien van inductiekookplaat met interne afzuiging, vaatwasser, compacte oven met magnetron en koelkast. Het geheel is afgewerkt met een zwart stenen werkblad. Via de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin welke op het westen is gelegen en voorzien van een houten berging met overkapping en een vrije achterom. De stenen berging aan de voorzijde van de woning en vanuit de hal te bereiken, is voorzien van verwarming, elektra en een wateraansluiting.

Slapen
Via de trapopgang vanuit de woonkamer komt u op de overloop terecht welke toegang geeft tot de twee slaapkamers en de speels ingedeelde badkamer welke is voorzien van een wastafel, hangtoilet en inloopdouche. De twee slaapkamers meten respectievelijk ca. 14 en 12 m². Verder is er nog een extra bergruimte welke via de overloop is te bereiken.

Tuin
De voortuin is praktisch aangelegd met bestrating en een groene border. De achtertuin is op het westen gelegen met ook hier praktische bestrating en groene borders. U kunt hier prima vertoeven op elk moment van de dag. Een houten berging met overkapping en een vrije achterom maken het geheel compleet.

Algemeen
– Met recht een instap klare woning;
– Nieuwe moderne keukenopstelling uit 2020 voorzien van alle gemakken;
– Zonnige achtertuin met vrije achterom en houten berging;
– Woning voorzien van kunststofkozijnen met HR++ glas;
– Verwarming alsmede warm water door middel van Nefit Proline uit 2010, (huur, zal worden afgekocht);
– Energielabel C;
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn is bespreekbaar.

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen 0118-689000

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er enkele aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer ouderdom, geen eigen bewoning, asbest en de herinspectie van de Kwaaitaalvloer.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  98 m²
 • Perceelsoppervlakte
  149 m²
 • Inhoud
  345 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.