Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bossenburg 34

VLISSINGEN
132 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op gunstige woonlocatie gelegen, bevindt zich deze praktische gezinswoning voorzien van vier ruim bemeten slaapkamers. Het geheel heeft een vloeroppervlakte van ca. 132 m² en een inhoud van ca. 400 m³. Deze fijne woning bevindt zich bovendien op amper 300 meter afstand van een basisschool. Zonder gevaarlijke punten te moeten oversteken is deze bereikbaar. Overige voorzieningen zoals een supermarkt, drogisterij, huisarts en dergelijke bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat u snel in de binnenstad van Vlissingen en zijn de kust en de boulevard met het strand vlot bereikbaar. Kortom een ideale, rustige woonlocatie.

Begane grond
Vanuit de hal voorzien van toilet is er toegang tot de ruime woonkamer (ca. 29 m²) met aansluitend aan de voorzijde de moderne keukenopstelling, deze is voorzien van inductiekookplaat met interne afzuiging, vaatwasser, combimagnetron, koel-vries combinatie en plint heater. Het geheel is afgewerkt met een zwart leistenen werkblad. Het warm water in de keuken wordt voorzien door een Daalderop inbouw boiler. Via de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin welke op het westen gelegen en voorzien van een vrije achterom. De vrije achterom ligt niet op eigen perceel. De stenen berging aan de voorzijde van de woning en vanuit de hal te bereiken is voorzien van verwarming, elektra en een wateraansluiting.

Eerste verdieping
Via de trapopgang vanuit de woonkamer komt u op de overloop terecht welke toegang geeft tot de twee slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een wastafel, toilet, ligbad met douche. De twee slaapkamers meten respectievelijk ca. 14 en 12 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van praktische bergkast met schuifdeuren. Middels een vaste trap is de ruime tweede verdieping te bereikbaar.

Tweede verdieping
Op de overloop bevindt zich de toegang tot de twee ruime slaapkamers en de berging welke voorzien van de C.V. opstelling, wasmachineaansluiting en de mechanische ventilatie. Deze twee slaapkamer meten ca. 18 en 14 m² waarvan de voorste slaapkamer is voorzien een leuk balkon en opbergkast met schuifdeuren. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote praktisch bergkast met schuifdeuren en een extra wastafel.

In het geheel is deze woning ruim en licht te noemen. Laat u verrassen tijdens een bezichtiging.

Algemeen
-Zonnige achtertuin met vrijstaande kunststof berging;
-Woning voorzien van kunststofkozijnen met HR++ glas en horren;
-Moderne keukenopstelling voorzien van degelijke apparatuur uit 2022;
-Verwarming alsmede warm water door middel van een Nefit Proline uit 2010;
-Aangebouwde stenen berging voorzien van elektra en water;
-Oplevering in overleg, korte termijn mogelijk;

Om een goede indruk te krijgen van deze mooie ruime woning nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Tevens zullen er in de koopovereenkomst onder meer een aantal artikelen worden opgenomen die verband houden met de verkoop van de woning, waaronder een ouderdom- en asbestclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1980
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  132 m²
 • Perceelsoppervlakte
  153 m²
 • Inhoud
  465 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.