Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bogerdweg 24

DREISCHOR
106 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

**
Dit betreft enkel permanente bewoning!

Wat een heerlijk huis! Wij mogen u deze karakteristieke woning aanbieden in het mooiste ringdorp van Zeeland. Deze woning is gelegen op een ruim bemeten perceel van 680 m2 eigen grond en heeft een schitterende tuin die geheel omsloten is. Een opvallend detail is de volledige privacy in de achtertuin. Doordat er aan de achterzijde een schuur (zonder ramen) van een derde gelegen is en aan de rechterzijde van de achtertuin het perceel is bebouwd met een eigen garage. Deze garage heeft een afmeting van maar liefst 10 meter. Op de garage zijn in 2020, 8 zonnepanelen geplaatst welke in de koopprijs zijn inbegrepen.

Naast het riante perceel heeft de woning ook genoeg te bieden. Goed onderhouden, voorzien van kunststofkozijnen, woonkamer met haard en een compleet vernieuwde badkamer. Zowel qua uitstraling als het sfeervolle interieur met authentieke details maken deze woning tot één van de meest interessante woningen die momenteel op de markt zijn. De bijkeuken, het toilet, badkamer en de woonkeuken zijn voorzien van een zeer fraaie visgraattegelvloer. Geheel passend bij de uitstraling van het pand. In de hal treft u dan weer een originele granito-vloer.

Op de verdieping bevinden zich momenteel twee ruime slaapkamers. In het verleden waren hier drie slaapkamers te vinden. Dit is desgewenst weer terug te brengen. Overigens is de badkamer op de begane grond gesitueerd. Deze is vernieuwd in 2022 en voorzien van een grote douche en wastafel. Naast de badkamer treft u de eveneens vernieuwde toilet welke toegankelijk is via de praktische bijkeuken.

Benieuwd naar deze woning? Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!
Algemeen:
– Ruim bemeten perceel van 680 m2 eigen grond;
– Zonnige tuin, gelegen op het westen;
– Tuin met zeer veel privacy;
– Grote garage ca. 4.00 x 9.95;
– Voorzien van 8 kwaliteitszonnepanelen (2020);
– Karakteristieke hal met granitovloer;
– Sfeervolle woonkamer met haard;
– Naast de woonkamer nog een praktische werkkamer op de begane grond;
– Praktische bijkeuken;
– Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein;
– Oplevering op korte termijn mogelijk, in overleg.

Globale indeling;
Begane grond; U komt binnen in een hal met meterkast, een kelderkast onder de trap en trapopgang. Vanuit de hal komt u in de kantoorkamer waar vanuit de woonkamer en keuken toegankelijk zijn. De woonkamer is een prettige ruimte met een zijraam wat het extra licht maakt.
De woonkamer is tevens voorzien van een haard. De keuken bevindt zich in de aangebouwde achterbouw en is voorzien van een Borreti-gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en met inbouwapparatuur. Via de bijkeuken is de totaal gerenoveerde badkamer toegankelijk. Naast de badkamer is het eveneens gerenoveerde toilet aanwezig. Bij de achterdeur is een kast gerealiseerd met o.a. de witgoedaansluitingen en de CV ketel.

Verdieping; hier treft u de overloop met vaste kast en twee ruime slaapkamers.

Dreischor:
Dreischor is een geliefd dorp en heeft een beschermde dorpsring met vele monumenten.
Het dorp heeft bijna 1.000 inwoners en beschikt over een basisschool en het landbouwmuseum “Goemanszorg”. Voor de voorzieningen concentreren de meeste inwoners zich op het naburige Nieuwerkerk (3 km) of Zierikzee (5 km). Opvallend is de sfeer in het dorp; gemoedelijk en rustig. Het kent dan ook een hoge mate van saamhorigheid. Feesten zoals Koningsdag en de regionaal bekende Vlasdag worden altijd druk bezocht. De afstand tot het Randstedelijk gebied is circa 45 minuten autorijden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners werken in het Randstedelijk gebied en wonen in het rustige Zeeuwse dorp Dreischor.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1937
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  106 m²
 • Perceelsoppervlakte
  680 m²
 • Inhoud
  350 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.