Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bogerdhof 7

DREISCHOR
145 m²
kamers
€ 425.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de heerlijk rustig gelegen Bogerdhof in Dreischor mogen wij u deze ruime vrijstaande woning met inpandige garage aanbieden.

De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 359 m2. De achtertuin (pal op het zuiden!) is geheel omsloten waardoor hoge mate van privacy wordt ervaren. De tuin is zowel via de woonkamer als bijkeuken te bereiken en beschikt over een mooi terras waar van de zon óf (onder het zonnescherm) van de schaduw genoten kan worden.

De woning beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. Door de slaapkamer en badkamer op de begane grond is de woning levensloopbestendig, een groot pluspunt. Daarnaast is de gehele begane grond (m.u.v. de bijkeuken en de garage) voorzien van vloerverwarming.

Benieuwd naar deze woning? Graag nodigen wij geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Ruim bemeten perceel van 359 m2 eigen grond;
– Zonnige tuin, gelegen op het zuiden met vrije achterom;
– Tuin met zeer veel privacy;
– Grote inpandige garage;
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
– Voorzien van vloerverwarming op de begane grond;
– Voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm op de begane grond en eveneens elektrisch bedienbare rolluiken op de verdieping;
– Rustig wonen aan een hofje, alleen bestemmingsverkeer;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein en openbaar aan het hofje;
– Oplevering op korte termijn mogelijk.

Indeling:
Begane grond; U komt binnen in een hal met meterkast, slaapkamer, badkamer en trapopgang. Vanuit de hal komt u in de kantoorkamer waar vanuit de woonkamer en de keuken toegankelijk zijn. De woonkamer is een prettige ruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen aan beide kanten van de kamer.

De halfopen keuken is te bereiken vanuit de woonkamer en is voorzien van een gasfornuis, oven, afzuigkap en een vaatwasser. In de keuken bevindt zich een diepe opbergruimte met de CV opstelling en het verdeelsysteem van de vloerverwarming. Via de keuken is de flinke bijkeuken toegankelijk. Deze ruimte kan perfect gebruikt worden als witgoedkamer. Tot slot de inpandige garage. De garage biedt voldoende ruimte voor een auto. Zelfs dan blijft er voldoende ruimte over voor een eventuele werkbank.

Dreischor:
Dreischor is een geliefd dorp en heeft een beschermde dorpsring met vele monumenten. Volgens velen is dit misschien wel het mooiste Ringdorp van Zeeland! Het dorp heeft bijna 1.000 inwoners en beschikt over een basisschool en het landbouwmuseum “Goemanszorg”. Voor de voorzieningen concentreren de meeste inwoners zich op het naburige Nieuwerkerk (3 km) of Zierikzee (5 km). Opvallend is de sfeer in het dorp; gemoedelijk en rustig. Het kent dan ook een hoge mate van saamhorigheid. Feesten zoals Koningsdag en de regionaal bekende Vlasdag worden altijd druk bezocht. De afstand tot het Randstedelijk gebied is circa 45 minuten autorijden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners werken in het Randstedelijk gebied en wonen in het rustige Zeeuwse dorp Dreischor.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 425.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1998
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  145 m²
 • Perceelsoppervlakte
  359 m²
 • Inhoud
  495 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.