Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Blikhoek 46

'S-HEERENHOEK
Icon
101 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Goed onderhouden hoekwoning met uitzicht op de speelweide.

Algemeen:
De meterkast en elektrische installatie op de begane grond zijn in 2020 vernieuwd.
Toiletruimte gerenoveerd (2023)
Voorzien van rolluiken.

U vindt deze woning in de Blikhoek. Dat is een fraaie woonstraat in een heerlijke, ruim opgezette nieuwbouwwijk met veel groen en gesitueerd aan de rand van het dorp.

‘s-Heerenhoek is een rustig dorp, gelegen in het Zeeuwse polderlandschap van ‘de Zak van Zuid-Beveland.’ Dit gebied staat bekend om zijn rust, dijken en uitnodigende wandel- en fietspaden. Dankzij de gunstige ligging tussen Goes, Middelburg en Vlissingen, en de nabijheid van de Westerscheldetunnel, zijn voorzieningen gemakkelijk bereikbaar.

Bij binnenkomst via de hal, waar zich de meterkast bevindt, betreedt u de sfeervolle woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is een fijne zithoek gesitueerd, vanwaar uitzicht heeft over de speelweide.
Aangrenzend aan de woonkamer is er voldoende ruimte voor een grote eettafel, perfect voor gezellige diners met familie en vrienden. De woning beschikt tevens over een kleine maar praktische keuken, die directe toegang biedt tot de tuin.
Via een portaal bereikt u de toiletruimte en de trap naar de bovenverdieping.

Deze eerste verdieping biedt een uitstekende indeling. Aan de voorzijde vindt u een royale masterbedroom, compleet met een handige inbouwkast.
Aan de achterzijde bevindt zich een stijlvolle, moderne badkamer met o.a. een luxe inloopdouche. Naast de badkamer ligt een ruime slaapkamer, die momenteel is ingericht als kantoor, perfect voor thuiswerken of studeren. Tussen de twee slaapkamers is er bovendien een praktische bergruimte, ideaal voor het opbergen van uw spullen.

De 2e verdieping heeft een overloop met een vaste bergkast. Via de overloop is er tevens een praktische wasruimte bereikbaar waar tevens de opstelplaats is van de c.v. ketel. Verder is er op deze verdieping een ruime 3e slaapkamer voorzien van dakraam en berging in de knieschotten.

De onderhoudsvriendelijke tuin is op het oosten georiënteerd en is gemakkelijk te bereiken doordat er langs de woning een pad met een afsluitbare poort is gelegen. De achtergevel is voorzien van een overkapping, waardoor het ook tijdens regenachtige dagen goed vertoeven is. De stenen berging is handig voor tuingereedschap of het plaatsen van fietsen.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1997
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  101 m²
 • Perceelsoppervlakte
  165 m²
 • Inhoud
  357 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.