Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bessestraat 5

GOES
149 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een woning die niet elke dag voorbijkomt! Aan de Bessestraat 5 te Goes staat deze ruime drive-in woning op een perceel van 155 m2 eigen grond, met een lange achtertuin direct op het zuiden gericht. Met inpandige garage en de woonkamer op de eerste verdieping is deze woning zeker niet standaard te noemen. De woning met meer dan 400 m3 inhoud heeft echter nog veel meer te bieden, meer dan de voorgevel doet vermoeden.

De begane grond bestaat naast de garage uit een extra kamer/kantoor en de bijkeuken, door een aanbouw aan de achterzijde. Op de eerste verdieping ligt de ruime woonkamer, keuken en een tweetal balkons. Op de tweede verdieping volgen drie slaapkamers en de recent vernieuwde badkamer.

Bijzonder, veel ruimte en een zonnige tuin. Dan zijn enkele van de woorden waarmee deze woning omschreven kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden en de details? Maak een afspraak voor een bezichtiging via 0113-251000.

De hal ligt aan de voorzijde naast de garage en geeft toegang aan het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De garage is voorzien van een sectional deur met afstandsbediening. De hal loopt door tot de bijkeuken en de extra ruimte op de begane grond. Momenteel is deze ruimte in gebruik als kantoor. De kamer kan perfect worden gebruikt als logeerverblijf, met de kleine badkamer ernaast. De badkamer beschikt over een aparte douche en wastafel.

Op de eerste verdieping volgen de keuken en de woonkamer. De open keuken ligt voorin en is verouderd. De opstelling is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken is het voorste balkon te bereiken. Doordat de woonruimte op de eerste verdieping ligt heeft de ruimte iets speciaals, of het nu komt door het uitzicht of het vele lichtinval, het blijft een geweldige ruimte. De schuifpui in de woonkamer is recent nog vernieuwd en in 2020 is door de gehele woning dubbel glas geplaatst.

Achter de keuken volgt de woonkamer. Dit is een uitzonderlijke ruimte omdat het op niveau ligt en je dus mooi weg kijkt, maar ook omdat achter het balkon op het zuiden grenst. Dit is een geweldige plek om in de ochtend van een bakje koffie te genieten in de zon.

Via de overloop van de eerste verdieping is de tweede verdieping te bereiken. De bovenste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de badkamer. Voorin zijn er twee kamers gelegen. Achterin ligt de ouderslaapkamer. Hiertussen volgt de badkamer.

De badkamer is werkelijk schitterend om te zien. Deze is recent geheel vernieuwd en bijna nog niet gebruikt. Er is een inloopdouche gerealiseerd, met regendouche, een tweede toilet en wasmeubel. Helemaal af en prachtig om te zien. De badkamer is zowel vanaf de overloop als vanuit de ouderslaapkamer te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1966
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  149 m²
 • Perceelsoppervlakte
  155 m²
 • Inhoud
  502 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.