Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bergwei 51

GRIJPSKERKE
76 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Starters opgelet! Ben je op zoek naar een leuke hoekwoning gelegen op een riant perceel in Grijpskerke, dan moet je zeker eens komen kijken bij de Bergwei 51! De woning beschikt onder meer over een fijne doorzon woonkamer, een gesloten keuken en op de eerste verdieping drie fijne slaapkamers. In de ruime tuin is nog een vrijstaande stenen berging welke is voorzien van elektra.

De woning wordt te koop aangeboden met de mogelijkheid om gebruik te maken van de ‘Kopen naar Wens’-regeling waarbij je de woning aankoopt met een uitgestelde betaling van €40.000,-, zo kun je de woning aankopen voor een minimale koopsom van
€ 217.000,- k.k.

Je kunt op deze woning reageren tot uiterlijk 28 november 2023 17:00 uur.

Dit betreft een voormalige huurwoning en is per direct beschikbaar. Bij meerdere kandidaten geldt een voorkeurspositie voor starters woonachtig in Grijpskerke, onder de 40 jaar, met een eerste voorkeur voor huurders van Zeeuwland. Van de woning is een bouwkundig rapport aanwezig en ter inzage beschikbaar.

Let op, deze woning mag enkel worden aangekocht voor zelfbewoning en niet verhuurd worden aan derden.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toilet met fonteintje. De ruime en lichte woonkamer (ca. 25 m²) biedt een leuk uitzicht over de wijk en geeft toegang tot de hal met de trap naar de eerste verdieping en de keuken. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblock met onder- en bovenkasten en een gootsteen, afzuigkap en vier pits gaskomfoor.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap kom je op de overloop. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 5, 9 en 12 m². De badkamer is neutraal van afwerking en voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

Zolder:
De zolder is via een vlizotrap te bereiken en biedt voldoende bergruimte. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de cv-ketel.

Grijpskerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een onder meer een huisarts, basisschool en kapsalon aanwezig. Plaatsen als Middelburg en Domburg zijn binnen 10 autominuten te bereiken. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen tien minuten bereikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1987
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  76 m²
 • Perceelsoppervlakte
  181 m²
 • Inhoud
  270 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Grijpskerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.