Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Beatrixlaan 3

VLISSINGEN
177 m²
kamers
€ 420.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Dat klinkt als een droomhuis! Een vrijstaande woning met een tuin rondom is altijd een pluspunt. En met een slaapkamer en badkamer beneden, heb je het gemak van gelijkvloers wonen. De hobbyruimte met tuinkamer klinkt als een perfecte plek om te ontspannen of je favoriete hobby’s uit te oefenen. En als de buurt kindvriendelijk is, is dat natuurlijk een geweldige bonus! Heb je plannen om te verhuizen, of ben je gewoon nieuwsgierig dan zie ik je graag tijdens een bezichtiging.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
De entree, als een poort naar comfort, onthult meteen een toilet en leidt je naar een slaapkamer en badkamer, waar ontspanning een thuis heeft gevonden. De woonkamer straalt met natuurlijk licht en positieve energie, met een halfopen keuken die dit jaar haar intrede heeft gedaan, als een culinair meesterwerk dat de zintuigen prikkelt. Als bonus biedt de bijkeuken royale opslagmogelijkheden, waardoor de ruimte netjes en georganiseerd blijft. Als een ware parel openbaart de begane grond een grote hobbyruimte, waar creativiteit de vrije loop kan nemen en passies tot leven komen. Alsof dat nog niet genoeg is, presenteert het huis een tuinkamer met glazen schuifdeuren, een idyllische plek waar binnen en buiten harmonieus samenkomen. Een plek waar je de schoonheid van elk seizoen kunt omarmen terwijl je geniet van het comfort van thuis.

Eerste verdieping:
De vide geeft een open en luchtig gevoel, en het toilet op die verdieping is zeker handig. Drie slaapkamers met dakkapel voegen niet alleen karakter toe aan de buitenkant, maar creëren ook extra ruimte en licht binnen. En de kers op de taart: een moderne badkamer en een inloopkast. Het lijkt een perfecte combinatie van comfort en stijl!

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen en heeft een onderhoudsvriendelijke ontwerp waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten en minder aan tuinieren. Verder omvat het een eigen oprit met ruimte voor twee auto’s zodat jij en je gasten altijd comfortabel kunnen arriveren.

Stel je voor dat je elke dag thuiskomt naar dit stukje hemel op aarde, waar moderne luxe samengaat met de warmte van een weelderige tuin. Het leven is mooi, en dit huis maakt het nog mooier!

De tuin rondom de woning is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een eigen oprit naar de carport waar ruimte is voor twee wagens.

Algemeen:
-Warm water en verwarming via een huur HR c.v.-combiketel (merk Remeha),
-Woning voorzien van 12 zonnepanelen op huur basis
-De woning is voorzien van dakisolatie en isolerende beglazing,
-Woonoppervlakte ca.177 m2. Inhoud ca.629 m3. Perceeloppervlakte 374 m2,
-Instap klare vrijstaande woning,
-Oplevering in overleg.

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen 0118-689000

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er enkele aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer ouderdom en asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 420.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1964
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  177 m²
 • Perceelsoppervlakte
  374 m²
 • Inhoud
  629 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.