Dit mooie appartement, gelegen in het hart van Hulst, biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en een prachtige locatie. Gelegen aan het Basiliekstraatje, met uitzicht op de imposante katholieke kerk, geniet je hier van een rustige en centrale ligging. Het appartement is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele woonruimte met een historisch tintje.
Het appartement beschikt over een ruime en lichte woonkamer, waar het charmante erkerraam zorgt voor extra lichtinval en een mooi uitzicht op de omgeving. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en is een ideale plek om te ontspannen of te ontvangen. De half open keuken is goed ingedeeld en biedt genoeg ruimte.
Er zijn twee ruime slaapkamers met voldoende opbergruimte. De badkamer is praktisch en voorzien van de nodige voorzieningen. Daarnaast is er een aparte toiletruimte, wat extra gemak biedt. Het appartement is goed onderhouden en biedt veel potentie om het helemaal naar eigen smaak in te richten.
Het appartement heeft verder een aantal extra’s die het wooncomfort verhogen, zoals eigen parkeergelegenheid in de parkeerkelder, zodat je altijd een plek hebt om je auto te parkeren. Ook is er externe bergruimte, ideaal voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt.
– Woonoppervlakte 115 m²
– Twee ruime slaapkamers
– Mooie ligging
– Nette badkamer en keuken
– In het centrum
Om een goede indruk van dit leuke appartement te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor opnemen op tel.nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.
Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.
Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer geen eigen bewoning.
Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een
andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.
b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.
Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.
Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.
De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.