Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bakkersgang 2

BIGGEKERKE
88 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen aan één van de karakteristiekste straten van Biggekerke? Bakkersgang 2 is gelegen aan een doodlopende straat, grenzend aan het kerkplein, met een zeer gering aantal verkeersbewegingen. Deze karakteristieke woning met veel privacy is voorzien van een ruime woonkamer, fraaie slaapkamer en zonnige tuin. Kom kijken en laat u verrassen.

WONEN
De keuken is meteen de entree van de woning. Deze is in 2022 geplaatst en voorzien van onder andere een vaatwasser en inbouwmagnetron. Vanuit deze ruimte is er toegang naar de lichte woonkamer. De openslaande tuindeuren zorgen voor veel daglichttoetreding en toegang tot de zonnige achtertuin. De sfeervolle woonkamer heeft een open trap naar de slaapkamer. Het toilet, berging en de badkamer bevinden zich achter de keuken. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en radiator.

De verdieping is verdeeld in een royale slaapkamer, en een aansluitende berging. Mocht u meer slaapkamers wenselijk vinden dan is de slaapkamer eenvoudig op te delen in twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning is er een dakkapel geplaatst waardoor de leefruimte aanzienlijk is vergroot en uiteraard is geeft dit ook een positief effect op het licht.

TUIN
De achtertuin is gesitueerd op het zuiden heeft een houten berging en is volledig omheind waardoor er veel privacy is. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt op elk moment van de dag een plaatje in de zon. Daarnaast is er een houten berging, ideaal te gebruiken voor het opslaan van tuinspullen.

ALGEMEEN
– In 2020 is de gehele woning voorzien van nieuwe kozijnen met HR beglazing
– Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2020.
– De cv-ketel is in november 2023 voor het laatst onderhouden en voorzien van een slimme woonkamer thermostaat.
– Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  88 m²
 • Perceelsoppervlakte
  128 m²
 • Inhoud
  244 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.