Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Badweg 0ong

BURGH-HAAMSTEDE
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Eén van de laatste bouwkavels in Nieuw-Haamstede! Wij mogen u dit schitterend gesitueerde bouwkavel aanbieden aan de Badweg. Het kavel is gelegen op slechts 350 meter van de strandopgang Verklikkerkpad! Dit perceel heeft een oppervlakte van maar liefst circa 2305 m2 eigen grond en kent een riant bouwvlak. Het totale perceel meet een diepte van ca 63 m2 en een gemiddelde breedte van circa 38 meter.

Het kavel is momenteel in gebruik als tuin. Een groot voordeel is de volgroeide tuin met bomen en heesters. Hierdoor kunt u enkele bomen integreren in de te realiseren tuin.

Het bouwkavel heeft de bestemming landhuis wat ruimere bebouwingsmogelijkheden geeft dan een reguliere woonbestemming. Het bouwvlak (het vlak waarbinnen u uw woning moet realiseren) heeft een diepte van circa 32 meter en een breedte van 25 meter. De te realiseren woning kan zowel permanent als recreatief bewoond worden. Bij recreatieve bewoning is commerciële verhuur niet toegestaan.

Het bestemmingsplan bevat globaal de volgende kaders;

Hoofdgebouw:
– Breedte van de voorgevel maximaal 50% van het kavel (kavelbreedte is gemiddeld 38 m);
– Diepte in overleg met gemeente (geen maat benoemd in het bestemmingsplan);
– Afstand tot de zijdelingse perceelgrenzen is minimaal 5 meter aan de rechterzijde;
– De kap mag een maximale hoek hebben van 60 graden;
– Nokhoogte maximaal 10 meter;
– Dakvoethoogte maximaal 3.3 meter.

Bijgebouwen
– Maximaal 100 m2 groot;
– Nokhoogte maximaal 6 meter;
– Goothoogte maximaal 3,3 meter;
– Afstand tot de zijdelingse perceelgrens minimaal 5 meter.

Maatvoering kavel
– Diepte circa 63 meter;
– Breedte voorzijde circa 43 meter, achterzijde circa 31 meter.

Algemeen:
– De te bebouwen woning mag zowel permanent als recreatief gebruikt worden. Bij recreatieve bewoning is verhuur niet toegestaan.
– Er is één woning met één bijgebouw toegestaan.
– Er dient een woning gerealiseerd te zijn uiterlijk oktober 2025.

Locatie:
De prachtige ligging in een rustige buurt en op korte afstand van strand en twee duinovergangen op respectievelijk 350 en 900 meter. Nieuw Haamstede wordt ook wel de Kroon van Zeeland genoemd. Niet voor niets. De mooiste Zeeuwse stranden, omliggende natuurgebieden en rust kenmerken Nieuw Haamstede. Zierikzee is op circa een kwartiertje autorijden gelegen en heeft een sterke regiofunctie waar een uitgebreid voorzieningenniveau is. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur aan te rijden en bieden dus zo ook een prima mogelijkheid van wonen in het rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Voor nadere informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Erik de Bruine. Wilt u het bouwkavel bezichtigen? Neem contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
Oppervlakten en inhoud
 • Perceelsoppervlakte
  2305 m²
Indeling
Energie
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Oosterscheldelaan 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
179 m²
6 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.