Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Anthonissenstraat 23a

KOUDEKERKE
154 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Vrijstaand en modern wonen op een rustige woonlocatie in Koudekerke?

Deze verrassend ruime woning, gebouwd in 2016, is verscholen aan het eind van een doodlopend stukje van de Anthonissenstraat. Het geheel bestaat uit een moderne, zeer goed geïsoleerde woning met ruime woonkamer, drie slaapkamers, ruim kantoor en garage op de begane grond. Een compleet huis wat goed is afgewerkt en zonder aanpassingen te betrekken is. Echt een instapklare woning die u van binnen gezien moet hebben. Welkom voor een afspraak op locatie.

WONEN
Wat in de woonkamer opvalt is de hoeveelheid daglicht, dit komt met name door de situering van de woning en de aanwezigheid van diverse raampartijen. Woonkamer en keuken vormen één grote ruimte van zo een 59m². Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, oven en afzuigkap. Daarnaast is er een ruim werkeiland. Direct naast de keuken is er een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen. Een hal en toilet maken het geheel compleet.

KANTOOR AAN HUIS
Uniek is het kantoor op de begane grond. Deze ruimte bevindt zich samen met de garage in de ‘vleugel’ van de woning. De kantoorruimte is zeer compleet uitgevoerd en voorzien van een eigen toegang met toilet en keukenblok. Een ideale ruimte voor een kantoor aan huis, praktijkruimte of als thuiswerkplek.

SLAPEN
De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer en separate toiletruimte. Aan de achterzijde is er een zeer riante slaapkamer van circa 28.5m². Een mooie plek om te gebruiken als sportruimte. Mocht u een extra kamer willen dan zou deze kamer ook nog gesplitst kunnen worden. De andere twee slaapkamers zijn ook van een prima afmeting. Er is een luxe badkamer met ligbad, dubbel wastafelmeubel en een inloopdouche. Tegenover de badkamer is er een separate toiletruimte. Via een zoldertrap is de bergzolder bereikbaar. Naast opslagruimte bevindt zich hier ook de cv-opstelling.

GARAGE EN ZOLDER
De garage is voorzien van een dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde. In deze ruimte zijn water en elektra aanwezig. Boven kantoor en garage bevindt zich een ruime zolderruimte. Vanuit de garage is er een vaste trap naar deze ruimte. Nu is de zolder in gebruik als bergzolder maar indien gewenst zou deze ruimte in verbinding gebracht kunnen worden met de eerste verdieping van de woning, waardoor er nog meer woonruimte en (slaap)kamers ontstaan.

TUIN
Aan de voorzijde biedt de oprit plaats aan twee auto’s. De achtertuin is zeer goed gesitueerd op de zon vanwege de situering op het zuidwesten. Wat hier met name opvalt is de hoge mate van privacy en rust. Het terras met veranda aan de achterzijde is dé plek om heerlijk te geniet van de zon. Gras en hagen magen het geheel af.

ALGEMEEN
-Energielabel A!
-Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer.
-Buitenkozijnen zijn in 2022 geschilderd.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2016
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  154 m²
 • Perceelsoppervlakte
  470 m²
 • Inhoud
  785 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.