Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Ambachtsstraat 36

'S-GRAVENPOLDER
99 m²
kamers
€ 225.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een woning met potentie, een ruime kavel en ook nog eens gunstig geprijsd? Aan de Ambachtsstraat 36 te ’s-Gravenpolder mag Sinke Komejan u nu deze kans geven! De hoekwoning heeft met de aangebouwde serre een fijn oppervlak op de begane grond en een drietal slaapkamer en de badkamer op de eerste verdieping.

Daarnaast heeft het met een perceel van 263 m2 eigen grond een heerlijk diepe achtertuin op het zuiden. Met achterin de berging en de veranda biedt het voldoende mogelijkheden om het voor meerdere doeleinden te gebruiken!

De entree ligt aan de voorzijde en komt uit in de hal. Deze geeft toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang en de keuken. Vanuit de keuken is de kelderkast te bereiken. De halfopen keuken grenst weer aan de woonkamer en geeft toegang tot de serre. De woonkamer ligt over de gehele lengte van de woning en heeft door de grote raampartijen aan weerszijden heerlijk veel lichtinval.

De aangebouwde serre aan de woning strekt over de gehele breedte. Hier kan al vroeg in het jaar heerlijk van de zon genoten worden. Vanuit de serre is middels de schuifpui de achtertuin te bereiken. Ook is de bijkeuken aangesloten, waar er extra bergruimte en plek voor de witgoedaansluiting is terug te vinden.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer ligt samen met de tweede slaapkamer aan de achterzijde. Aan de voorzijde volgen de badkamer en kamer nummer drie. De badkamer is voorzien van douche en een wastafel. Vanaf de overloop is met een vlizotrap de bergzolder te bereiken.

Een van de gave aspecten van de woning is de heerlijke diepe achtertuin op het zuiden. Door de royale afmeting biedt het naast het genieten van de zon meerdere bestemmingsmogelijkheden. De tuin is verder onderhoudsvriendelijk ingericht en heeft achterop een houten berging. Door de grote poort aan de zijkant is de tuin goed te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 225.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1961
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  99 m²
 • Perceelsoppervlakte
  263 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.