Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Agthoven 15

NIEUWERKERK
105 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een appartement mét tuin? Naar onze mening mogen wij u één van de meest luxe appartementen van Agthoven aanbieden. Dit appartement op de begane grond kenmerkt zich door luxe én de aanwezigheid van een riante eigen tuin. Deze tuin is gelegen aan beide zijden van de woonkamer en alleen toegankelijk voor de bewoners van Agthoven 15 (uiteraard kan de VvE voor noodzakelijk tuin- en/of gevelonderhoud de tuin betreden). De tuin is netjes onderhouden en voorzien van een houten berging met overkapping. Ook is er nog een eigen berging op het terrein. De tuin is goed besloten en hier ervaart u volledige privacy.

Een bijkomend voordeel van dit appartement is de lage maandelijkse VvE-bijdrage, deze bedraagt slechts: € 158,96. Hierin zijn onder andere de opstalverzekering en het buitenonderhoud opgenomen. Bewoners op de begane grond betalen niet mee aan het onderhoud van de liften, waardoor de VvE-kosten laag blijven.

Algemeen
– Woonoppervlakte ca. 105 m2.
– Tuin van 16 meter breed (aan de straatzijde).
– Inclusief eigen parkeerplaats.
– Voldoende parkeergelegenheid in de wijk.
– Twee bergingen: één op het terrein en één houten schuur (ca. 3 x 2.35 meter) met overkapping (ca. 3 x 1,5 meter) in de tuin.
– Zeer lage energiekosten van ca. € 75,- per maand (gas, water en licht).
– Luxe keuken en badkamer.
– Keukenapparatuur van het merk Siemens.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Entree met meterkast, garderobe, toilet en bijkeuken met wasmachineaansluiting en cv-opstelling. Voorts twee slaapkamers, een luxe badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en vloerverwarming. Verder een ruime woonkamer met open keuken (ca. 52 m2) en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van een natuurstenen werkblad, afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven en koelkast.

Appartementencomplex Agthoven
Agthoven is in 2008 opgeleverd en bestaat uit 21 appartementen met lift. Verder beschikt elk appartement over een eigen parkeerplaats en een berging. Het geheel bestaat uit twee, in Zeeuwse stijl gepotdekselde, gebouwen op een riant perceel met veel groen. Het gehele complex is onderhoudsarm en energiezuinig, wat duidelijk terug te vinden is in de lage energierekening. Het geheel heeft een gunstige ligging ten opzichte van de vele voorzieningen die in Nieuwerkerk aanwezig zijn. Op een steenworp afstand van de Jumbo supermarkt, winkels aan de Kerkring en het park “Slingerbos”.

Nieuwerkerk
Het dorp Nieuwerkerk heeft een goed voorzieningenniveau, twee supermarkten, een bakker, slager en twee basisscholen. De basisscholen zijn op loopafstand en scholen voor voortgezet onderwijs liggen op fietsafstand in Zierikzee. Daarnaast is er een bloeiend verenigingsleven door de diverse (sport)clubs. Nieuwerkerk ligt op minder dan een uur autorijden van Rotterdam en is mede hierdoor een goede uitvalbasis naar het Randstedelijk gebied voor werk of familiebezoek. Tevens is er een snelle busverbinding naar de Randstad. De omgeving kenmerkt zich als een rustige en natuurrijke omgeving. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk. Daarnaast, op circa 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2008
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Inhoud
  310 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.