Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Abeelseweg 23

MIDDELBURG
83 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Landelijk wonen in Middelburg? Er zijn maar weinig locaties in Middelburg waar dit kan, maar hier is het mogelijk. Tussen Middelburg en Vlissingen bevindt zich de idyllische Abeelseweg. Een typische Walcherse weg door het platteland. Aan deze weg bevindt zich dit bijzondere object. Uniek is het gegeven dat er achter de voorgevel een perceel van circa 2.500m² grond schuilgaat. Door deze riante tuin, welke grenst aan het polderlandschap, is er zeer veel privacy. Kom kijken en laat u verrassen.

WONEN
De woning is gemoderniseerd en instap klaar te noemen. De keuken is circa 2 jaar oud en de badkamer is ook nog maar enkele jaren geleden aangepakt. Verder is het geheel goed en stijlvol afgewerkt met oog voor details zoals een fraai balkenplafond, mooie natuurstenen vloer in de eetkamer en keuken en een houtkachel. Ook de erker aan de voorzijde draagt bij aan de sfeer die past bij dit type woning. Een bijkeuken met wasmachine aansluiting en cv ketel, kelderkast en toilet maken de begane grond compleet.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er drie goed bruikbare slaapkamers. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en deze biedt een fraai uitzicht op de achtergelegen tuin en de omgeving. De badkamer zal u verrassen, deze is stijlvol afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Middels een luik en steektrap is er toegang tot de zolder. Deze ruimte kan prima dienst doen als opbergruimte.

TUIN EN MEER
Bijzonderheid is het al eerder vermelde, grote perceel aan de achterzijde. Het geheel is fraai, enigszins parkachtig aangelegd en is een mix van gras, groen en heerlijke plekjes om tot rust te komen. Momenteel lopen er wat kippen en schapen rond maar als u ander ambities heeft kunt u die hier vermoedelijk ook verwezenlijken. Als u hier rondloopt waant u zich middenin de natuur door de diepte van het perceel en vanwege de aangrenzende polder is er veel privacy en rust. Voor een goed beeld moet u dit echt met eigen ogen komen bekijken.

Kortom een uniek object op een fraaie locatie.

IN HET KORT
-Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming
-Gezien de leeftijd goed geïsoleerd
-Het perceel heeft een uitweg richting de Abeelseweg
-Schilderwerk buitenom is recent uitgevoerd
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd. Er is een goed ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1938
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  83 m²
 • Perceelsoppervlakte
  2550 m²
 • Inhoud
  340 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.