Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

1e Deltaweg 9

KATS
94 m²
kamers
€ 225.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Het hele jaar door genieten van een steeds wisselend fenomenaal uitzicht op de Oosterschelde en hét Veerse Meer? Dat kan in deze, op een unieke locatie gelegen twee-onder-een-kap woning met garage.

Een ideale woning voor mensen die van vrijheid houden. De woning is gesitueerd ter hoogte van de zandkreeksluis (Noord-Bevelandse kant) aan de parallelweg, gelegen evenwijdig aan de provinciale weg Goes-Zierikzee (N256). Het Veerse Meer en de Oosterschelde liggen letterlijk aan uw voeten.

Goes met alle stedelijke voorzieningen voorhanden is gelegen op circa 6 kilometer.

De woning is keurig onderhouden en direct voor bewoning geschikt.

Begane grond:
Hal met meterkast, kelderkast en toiletruimte. De woonkamer is voorzien van een schouw en een sfeervolle laminaatvloer. Vanuit de aan de voorzijde gelegen zithoek en eettafel heeft u een geweldig uitzicht over de uitgestrekte Oosterschelde.

Keuken:
De keuken ligt aan de achterzijde van het woonhuis en bestaat nu uit een simpele basis opstelling. Zoals u begrijpt is hier een punt van aandacht voor de volgende eigenaar om uw droom keuken te realiseren.
In de hal en de keuken ligt dezelfde laminaatvloer als in de woonkamer zodat e.e.a. een mooi geheel vormt.

1e Verdieping:
Hier bevinden zich de overloop, de badkamer (voorzien van een douche en wastafelmeubel) en 3 slaapkamers. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning hebben uitzicht over de Oosterschelde en in de slaapkamer aan de achterzijde van de woning kijkt u uit over het Veerse Meer.
Ook deze verdieping is weer voorzien van dezelfde laminaatvloer als de begane grond.

Vliering:
De 2e verdieping is bereikbaar via vlizotrap. Deze heeft stahoogte en is in gebruik als opbergruimte.

Tuin en garage:
Er is een ruime voortuin en een flinke oprit naast de woning met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De garage naast het huis is uitermate handig. De beschutte achtertuin is gelegen op het westen en biedt veel privacy. De achtertuin heeft tevens de beschikking over een berging waar de C.V. ketel is geplaatst.

Bijzonderheden:
• Zowel permanent als recreatief wonen
• Oplevering is in overleg (desgewenst snel)
• Eigendom belast met recht van erfpacht (Staat der Nederlanden) tot 2026 (canon thans € 2.117,- per jaar)
• Bouwjaar woning: 1961
• De kozijnen zijn voorzien van dubbel glas
• Centrale verwarming d.m.v. cv-ketel Atag uit 2015 warmvoorzieningziening middels een (huur)boiler
• De gasvoorziening geschiedt door middel van een gastank (Propaan), gelegen in de achtertuin

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.
BOOT makelaars neemt zowel een niet-bewonings-, ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 225.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1961
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  94 m²
 • Perceelsoppervlakte
  420 m²
 • Inhoud
  395 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler huur
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.