Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wijngaardstraat 51

DOMBURG
143 m²
kamers
€ 1.275.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Investeren in een recreatieappartement in Résidence ‘Wijngaerde’ is beleggen in stijl. U kunt een interessant rendement behalen uit uw vermogen en bent tegelijkertijd eigenaar van een luxueus appartement in een mondaine badplaats. Een appartement waar u ook zelf in alle rust en weelde kunt verblijven. Hierbij bieden we een uniek en ruim vierkamer appartement aan met groot zonneterras op de begane grond en eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw van dit fraaie gebouw.

Prachtige architectuur
Het kleinschalige appartementencomplex is met veel liefde en vakmanschap gebouwd. Door de mix van stijlen van elegante Engelse landhuizen en chique Franse chateaus waant u zich werkelijk de koning te rijk in uw prachtige appartement. De unieke gevelafwerking, markante toren en mooie houten balkons benadrukken de rijke historie én de rijke toekomst van Domburg. Als eigenaar van dit appartement kunt u daar vanaf de eerste rang van meegenieten.

Op en top comfort
Laat het historische uiterlijk u overigens niet op het verkeerde been brengen. Het gaat hier om een nieuwbouw appartementencomplex uit 2012, dus het is van alle gemakken voorzien. De goede dak-, muur- en vloerisolatie zorgt voor behaaglijke temperaturen in zowel zomer als winter. Dankzij de vloerverwarming voelt het hele appartement comfortabel aan, ook al is het buiten fris. En dankzij de balansventilatie met warmteterugwinning (WTW), die de restwarmte uit de lucht opvangt en opnieuw voor verwarming van het appartement inzet, valt de energierekening lager uit.

Unieke ligging
In uw appartement geniet u volledig van uw rust. En heeft u zin in wat actiever vertier? Dan staat u met één stap buiten de deur in hartje Domburg. Eén van de meest populaire badplaatsen van Zeeland.
Résidence Wijngaerde ligt direct aan het dorpsplein (’t Groentje). Iets verderop, nog steeds op comfortabele loopafstand, kijkt u vanaf de duinen over het uitgestrekte strand en de zee. Het is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een verfrissende wandel- of fietstocht langs de kust. Of wat dacht u van een heerlijk diner in één van de vele restaurants, zoals dat van Het Badpaviljoen? Ontspannend, zo na een rondje op de uitdagende ‘Domburgsche Golfbaan’.

Verhuuropbrengsten
U kunt uw recreatie appartement helemaal voor uzelf houden, maar de verhuur ervan kan ook mooie rendementen opleveren. Recreanten zijn zeer geïnteresseerd in de appartementen van Résidence Wijngaerde. De unieke uitstraling, het comfort, de uitgebreide faciliteiten en de centrale ligging zorgen voor hoge bezettingsgraden. De verhuuropbrengst is op aanvraag beschikbaar.

Een rondleiding
De aanloop naar het appartement is al een cadeautje. Door de gezellige straatjes van Domburg komt u bij ‘t Groentje. Vandaar ziet u het karakteristieke gebouw met markant torentje al pronken in zijn omgeving. Via een gemeenschappelijke entree bereikt u het appartement. In de ondergelegen parkeergarage bevindt zich uw eigen parkeerplaats en berging.

Vakantiesfeer
Zodra u de woonkamer binnenkomt, weet u waarom dit appartement zo geliefd is. De ruimte en het licht zijn de ideale combinatie voor een ontspannen verblijf. Sla vervolgens de deuren open naar het ruime en zonnige terras op het zuidwesten en u heeft de vakantiesfeer al helemaal te pakken. Al het comfortabele meubilair en overige inventaris (exclusief persoonlijke zaken) dat u ziet, is overigens bij dit appartement inbegrepen.

Wellness-gevoel
Maar niet alleen de woonkamer geeft de doorslag. Ook de luxe open keuken met uitgebreide inbouwapparatuur doet een duit in het zakje. Net als de drie slaapkamers met vier eigen badkamers (waarvan zelfs één met heerlijke sauna). U krijgt er meteen een wellness-gevoel bij.

Wijngaardstraat 51 in vogelvlucht
– Comfortabel 4-kamer appartement op begane grond,
– 3 slaapkamers,
– 4 badkamers (waarvan 1 met wellness),
– Terras op het zuidwesten,
– Eigen parkeerplaats en berging,
– Luxe inventaris inbegrepen,
– Extra hoge plafonds van ca. 3,20 m,
– Direct in het centrum,
– Op loopafstand van strand en zee,
– Veel comfort,
– Kan een interessante belegging zijn/worden.

Meer over Domburg
Domburg is de oudste en één van de meest geliefde kustplaatsen van de provincie Zeeland. Pittoresk én mondain. U geniet er van een prachtig strand met schitterende landschappen en een indrukwekkend dorpje, net achter de duinen. Als bonus heeft het een bosrijk natuurgebied: de ‘Manteling’.
Al in de 17e eeuw verwelkomde Domburg de eerste toeristen. Langzaam groeide het uit tot een voorname badplaats voor koninklijke families. De unieke sfeer van deze bijzondere badplaats inspireerde door de jaren heen ook tal van bekende schrijvers, componisten en schilders, zoals Piet Mondriaan. En ook tot op de dag van vandaag kan Domburg nog op veel kunstenaars en voorname bezoekers rekenen. Daar is een belangrijk deel van het recreatie-, horeca- en winkelaanbod dan ook op afgestemd.

Algemeen:
– Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel,
– 300 liter boiler,
– Het jonge gebouw is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en isolerende beglazing,
– Vraagprijs is inclusief de luxe inventaris,
– Woonoppervlakte ca. 143 m². Terras ca. 30 m².

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 1.275.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2012
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  143 m²
 • Inhoud
  450 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Zonneterras Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.