Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Veerdam 348

KORTGENE
43 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Genieten aan de Zeeuwse kust!

Aan de geliefde Zeeuwse kust, ligt deze verzorgde recreatiechalet, in een rustig deel van chaletpark Delta Marina. Het chalet (bouwjaar 2018) heeft 1 slaapkamer, een prettige lichte woonkamer met mooi zicht op de rondom gelegen tuin. Woonoppervlak ca. 43 m².

Het chalet heeft een cv-ketel en is het gehele jaar door te gebruiken, waardoor u optimaal geniet van uw investering. Het chalet mag alleen worden gebruikt voor eigen gebruik (verhuur is niet mogelijk)

Oplevering inclusief aanwezige inventaris (zie lijst van zaken op aanvraag beschikbaar).

Chaletpark Delta Marina ligt direct aan het Veerse Meer, in het gezellige Kortgene. Grotere steden zoals Goes, Middelburg en Zierikzee zijn door de goede ontsluitingswegen makkelijk te bereiken. Een fijne plek om neer te strijken tijdens de lange zomerweken of voor bijvoorbeeld heerlijke weekenden uitwaaien aan de kust…

Indeling:
Entree, hal met garderobe en toegang tot de slaapkamer met aangrenzend de badkamer met toilet, wastafelmeubel en douchecabine. Vanuit de hal komt u in de keuken met inbouwapparatuur en de de gezellige woonkamer met eethoek en openslaande deuren naar het zonnige terras.

Buiten:
De tuin is enorm smaakvol aangelegd en gesitueerd op het zuiden. Hier zijn meerdere gezellige zithoekjes gecreëerd en let vooral op de schitterende buitendouche.

Algemeen:
Het chalet is gelegen op park Delta Marina, al sinds 1968 een familiehaven om te genieten van de watersport en het samenzijn. De haven is inmiddels dan ook uitgegroeid tot een plaats waar alles samen komt en met een restaurant, service center, watersportwinkel, jachtmakelaardij en verhuur van motor- en zeiljachten, sloepen en kleinere zeilboten.

De beheerder van het chaletpark regelt vrijwel alles voor u, daar staat een vergoeding van € 4.292,10 per jaar (prijspeil 2022) tegenover voor de huur van de grond, toeristenbelasting, voorschot water- en energielasten en de gemeentelijke belastingen. Het seizoen loopt van 1 April tot 1 April.

Voor chalets op Park Delta Marina gelden de ‘Voorwaarden Jaarplaatsen inclusief wintergebruik’ en de ‘RECRON voorwaarden voor jaarplaatsen’. Warm water en verwarming middels C.V. (gas) en geiser.

Verhuur van het chalet aan derden is niet toegestaan. Commerciële activiteiten in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan.

Tot 20 jaar, met inachtneming van het gestelde in de RECRON voorwaarden, mag het kampeermiddel van eigenaar wisselen.

De aspirant-koper van het chalet en diens medebewoners, zullen op ons terrein en binnen de doelgroep van Delta Marina moeten passen. Het is voor iedereen het beste als de aspirant-kopers zich thuis voelen op Delta Marina. Zij zullen zich moeten houden aan de op het terrein geldende gedragsregels en overeenkomsten en andere voorwaarden.
Voordat het koopcontract wordt getekend dient de potentiele kopers zich voor te stellen aan de directie van Delta Marina zodat zij deze kunnen informeren over ons bedrijf en de voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2018
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  43 m²
 • Perceelsoppervlakte
  70205 m²
 • Inhoud
  136 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  1
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Verkocht onder voorbehoud
Botterlaan 47.
KORTGENE
€ 1.170.000,- k.k.
211 m²
5 kamers
Beschikbaar
Botterlaan 55.
KORTGENE
€ 675.000,- k.k.
230 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.