Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Veerdam 16

KORTGENE
96 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

ZEELAND, Kortgene, Veerse Meer: geschakelde recreatiewoning met dakterras (circa 40m²) en schitterend uitzicht op het Veerse Meer, 4 slaapkamers, 2 badkamers en gereserveerde parkeerplaats.

Dicht bij het Veerse Meer gelegen, geschakelde woning op 250 m² eigen grond. Deze woning is in 1975 gebouwd en maakt deel uit van het plan “Aqua Village” bestaande uit 13 recreatiewoningen. Dit huis mag alleen recreatief bewoond worden.

Er is een grote jachthaven “Delta Marina” aanwezig met de gezellige jachtclub, een winkel etc. Een bijzonder geschikte plek voor de echte watersportliefhebbers! Alle mogelijkheden qua zeilen, surfen etc. vindt u binnen handbereik. Ook voor natuurliefhebbers, wandelaars of fietsers zijn er volop mogelijkheden in de omgeving van Kortgene en het Veerse Meer. Een 18-holes golfbaan “de Goese Golf” bevindt zich op ca. 10 kilometer afstand.

Het gezellige Kortgene biedt een behoorlijk voorzieningenniveau qua winkeltjes, restaurants etc. Voor het overige kunt u uitstekend terecht in het nabijgelegen Goes, beschikkend over alle voorzieningen qua winkels, scholen, cultuur en ontspanning. Kortom; de rust en ruimte van Zeeland gecombineerd met alle stedelijke voorzieningen onder handbereik.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
entree met meterkast en provisiekast, woonkamer met laminaatvloer, open haard en schuifpui naar de tuin. Open keuken met plavuizen vloer en opstelling met buffet en voorzien van vaatwasser, 5 pits gaskooktoestel, afzuigkap, oven, koelkast en apothekerskast. 2 Slaapkamers en badkamer voorzien van toilet, wastafel en zitbad met douche.

Verdieping: overloop, 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. 2 Slaapkamers en een riant dakterras met fantastisch uitzicht op het Veerse Meer.

Er is een aangebouwde berging met c.v. ketelopstelling (Intergas hre combi 2023) en een wasmachineaansluiting, alsmede een 2e aangebouwde berging voor uw tuinspullen.

Tuin:
De tuin biedt voldoende privacy, is gelegen op het zuid-westen en bestaat uit een terras en een groot grasveld. Deze tuin is verder omzoomd met een heg waarin zich een afsluitbaar hekje bevindt dat toegang geeft tot een betegeld pad wat rechtstreeks leidt naar de waterkant. Hier vindt u een (algemene) steiger waarin u uw surf of supplank te water kunt laten en/of een verfrissende duik kunt nemen.

Algemeen:
De eigenaar van een woning in Aqua Village is verplicht lid van de Vereniging van Eigenaren. De jaarlijkse bijdrage is ongeveer € 400,– per jaar plus € 35,– voor aankleding en onderhoud van de algemene steiger. Uw eigen auto kunt u dicht bij de bungalow parkeren op een speciale plek van het afsluitbare terrein van de vereniging. Op dit terrein bevindt zich tevens een laadpaal voor uw elektrische auto. De bitumen dakbedekking onder de vlonders van het dakterras is circa 7 jaar geleden vervangen. Tegelijkertijd is toen de gevelbekleding aan de terraszijde vervangen door kunststof. Circa 6 jaar geleden is onder het pannendak een isolatielaag aangebracht. De kozijnen en ramen zijn van kunststof (1 raam lek), schuifpuien van aluminium.
Deze woning wordt aangeboden inclusief de complete meubilering en stoffering m.u.v. enkele persoonlijke spullen van de eigenaar.

Resumerend: zoekt u een heel fijn (familie)huis voor vele plezierige vakanties in een mooie omgeving bij het (vaar)water, dan is dit huis zeker iets voor u.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  96 m²
 • Perceelsoppervlakte
  252 m²
 • Inhoud
  330 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.