Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Schellachseweg 5a.

GAPINGE
365 m²
kamers
€ 1.725.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Villa “Buitenland”, Gapinge (gemeente Veere)

Wonen in uw eigen natuurgebied
Op maar weinig plekken kunt u zo midden in de natuur wonen en tegelijkertijd zo dicht bij een levendig stadcentrum zijn. Deze villa en de 2,5 hectare prachtig aangelegde natuur eromheen, vlakbij het centrum van Middelburg, biedt het beste van beide werelden. U krijgt er bovendien nog mooie extra’s bij zoals de nabijheid van het gezellige Zeeuwse stadje Veere, het bekende dorpje Domburg en de mooie stranden aan het Veerse Meer en iets verderop de Noordzee.

Nooit ruimte tekort
Vanaf de lange oprijlaan komt u een prachtige, groene wereld ingereden. Volledig omgeven door volwassen bossen en struiken staat een riante witte villa. Een villa met alle ruimte voor een groot gezin met tal van hobby’s en huisdieren. Met een woonkamer, keuken, bijkeuken, garage, vier slaapkamers en twee badkamers op de begane grond en zeeën van ruimte voor nog eens drie grote kamers op de eerste verdieping, komt u nooit plek tekort.

Veel bezoek
Vanuit de hal komt u in de royale L-vormige woonkamer terecht. Hier zit u straks heerlijk met een glaasje wijn bij de open haard of in uw luie stoel voor een van de grote ramen. Op deze plek kunt u dag in dag uit, seizoen in seizoen uit, genieten van de prachtige tuin. En van de vele bezoekers. Niet zelden zult u er hazen, uilen, fazanten, buizerds en zelfs reeën voorbij zien komen.

Vrijheid en privacy
Ook vanuit de ruime keuken, voorzien van alle gemakken, heeft u dit wonderlijke uitzicht. Maar het meest geniet u er misschien nog van vanaf uw mooie natuurstenen terras op het zuiden. Hier zit u heerlijk overdekt onder de verstelbare lamellenoverkapping, midden in het groen. De grote glasvlaktes geven een heel vrij gevoel en de bossen rondom bieden u volledige privacy.

De ultieme plek
Voor natuur- en dierenliefhebbers is dit de ultieme plek. Een groot park met aangelegde paden door het bos, een prachtig heldere poel waar groene kikkers in huizen, een mooie boomgaard met volwassen fruitbomen en een grote wei met dierenverblijf voor uw trouwe viervoeters. Achterin vindt u nog een verrassing: een authentieke hooiberg, ook te gebruiken als groot tuinhuis of zelfs om te bouwen naar een B&B. Het uitzicht vanaf hier over de polder is magnifiek!

Geef uw fantasie de ruimte
Zo’n plek, zo’n ruime villa. Geef uw fantasie de ruimte: wat zou u hier allemaal willen realiseren? Bent u op zoek naar extra luxe of een plek voor uw hobby? Gebruik een van de vele slaapkamers als walk-in-closet, bouw de vijver eenvoudig om naar een zwembad en gebruik een deel van de enorme garage als atelier of studio. De mogelijkheden zijn eindeloos.

In een notendop:

· Rust, natuur en vrijheid
· Veel privacy
· Royale villa
· Enorm veel mogelijkheden
· En dat alles op korte afstand van het gezellige, historische centrum van Middelburg.

Het betreft hier een heel bijzonder object welke moeilijk met woorden te omschrijven is. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 1.725.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  365 m²
 • Perceelsoppervlakte
  24505 m²
 • Inhoud
  1575 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  12
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.