Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Sardijngeullaan 0ong

KOUDEKERKE
200 m²
kamers
€ 895.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wilt u de zee horen bruisen? Bent u op zoek naar een eigen plek aan de Zeeuwse kust? Dan is dit uw woning! Op een locatie met de zee, bos en duinen in de nabijheid en omgeven door natuur, staat deze riante, vrijstaande woning met een fraaie tuin. Het geheel staat op een kavel van 988m² en is te gebruiken als permanent verblijf maar ook als tweede woning. Uw droom, om uw vrije tijd, samen met familie of vrienden door te brengen aan de Zeeuwse kust, is hier te verwezenlijken.

LOCATIE
Wat meteen opvalt is de ligging aan rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. De woning is omzoomd door het groen en daardoor is er in de tuin een zeer hoge mate van privacy. Enkel het buurtpand en het bos zorgen voor scheiding tussen perceel en voet van de duinen. Werkelijk een unieke plek aan de fraaie Walcherse kust.

WONEN & LEVEN
Ruim bemeten is de woonkamer van ca. 30m² met als blikvanger een fraaie haardpartij. Een schuifdeur biedt toegang tot het terras en tuin. In 2011 is er in de woonkeuken een nieuwe keukenopstelling geplaatst. Deze is onder andere voorzien van een gaskookplaat, kokend waterkraan (2 jaar oud) combi magnetron en oven. Vanwege de ruimte is de keuken, zeker door de verbinding met de serre een echte leefruimte.

Aan de woonkamer zit een (thuis)werkplek gekoppeld. Een ideale ruimte om u zelf terug te trekken en, met zicht op de tuin, geconcentreerd te werken. De voormalige garage is in 2017 omgebouwd naar een slaapkamer en badkamer. Het geheel is daarmee levensloopbestendig. De aangebouwde serre is al vroeg in het voorjaar maar ook laat in het najaar een heerlijke plek om binnen en buiten met elkaar te verbinden. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en geeft toegang tot de tuin.

SLAPEN EN BADEN
Vier (slaap)kamers, een ruime bergruimte, inbouwkasten en twee badkamers op de eerste verdieping maken het geheel goed bruikbaar als familiehuis. De hoofdslaapkamer is met meer dan 16 m² ruim bemeten en voorzien van een eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Ook de andere drie slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van voldoende daglicht. De tweede badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Vanuit één van de slaapkamers is er toegang naar de (berg)ruimte boven de voormalige garage. In deze ruimte bevinden zich de centrale verwarming en warmwater boiler.

Via een zoldertrap op de overloop is de bergzolder te bereiken. De volle breedte van de woning kan hier benut worden om dienst te doen als opslagruimte.

TUIN
Een groene oase is de beste omschrijving van deze tuin. Deze wordt met veel zorg en aandacht onderhouden en dat is duidelijk zichtbaar. Er zijn diverse borders en een ruim terras. Dit wordt afgewisselde met gras, bomen en struiken. De berging is een goede aanvulling op het geheel. Parkeren kan op eigen terrein, op de grote oprit aan de voorzijde.

IN HET KORT
-Vloerverwarming in de keuken en in de slaapkamer op de begane grond.
-Volledig gelijkvloers woonprogramma.
-Volledig geïsoleerd en 20 zonnepanelen. In 2022 hebben deze 5278 KwH opgewekt.
-Oplevering in onderling overleg.

DISHOEK
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 895.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1985
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  200 m²
 • Perceelsoppervlakte
  988 m²
 • Inhoud
  890 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles Icon
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.