Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oostweg 2131

OUWERKERK
68 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Recreanten opgelet! Sinke Komejan mag namens haar opdrachtgevers deze prima onderhouden, vrijstaande recreatie woning met berging in het park Salvatorhoeve te Ouwerkerk aanbieden. De woning is gesitueerd aan het water wat garant staat voor vrij uitzicht en privacy. Het geheel heeft een inhoud van ca. 310 m³ en staat op een perceel van 335 m² eigen grond.

De woon-/eetkamer is relatief ruim en door de aanwezigheid van diverse raampartijen is er volop daglichttoetreding. Vanuit de woonkamer is er zicht op de diepe achtertuin en de achtergelegen waterpartij. De keuken is gedateerd maar heeft tevens een prachtig uitzicht. Verder volgen er nog twee ruime slaapkamers gesitueerd aan de voorzijde en een badkamer met douche en wastafel.

Via de trap is de verdieping met slaapkamer en vide bereikbaar. In de tweepersoonsslaapkamer is een grote bergkast onder het schuine dak gemaakt. Verder beschikt deze kamer over een eigen wastafel.

De achtertuin heeft een gunstige zonsituering op het westen waardoor de zonnestralen tot laat op de dag de tuin weten te vinden. De goed onderhouden achtertuin wordt door middel van een hekje gescheiden van het water. Het houten tuinhuisje is een knusse plek om te verblijven als het buiten wat minder weer is. De voortuin is gelegen op het oosten, hier bevindt zich ook de schuur. Deze is door middel van een overkapping verbonden met de woning. Via de vrije achterom met schuifdeur is de achtertuin bereikbaar.

Kortom een leuke recreatiewoning (met veel potentie) in een mooie omgeving.

U bent van harte welkom op één van de bezichtigingsdagen op di 5 juli en do 7 juli a.s.!

Algemeen:
– Stroomvoorziening in extra tuinhuisje en schuurtje;
– Nieuwe schuifpui met dubbelglas geplaatst;
– Plafonds slaapkamer voorzien van glaswolisolatie ter voorkoming van geluidshinder boven;
– Het geheel wordt volledig gemeubileerd aangeboden;
– Verwarming alsmede door middel van een HR NEFIT;
– Warmwater door middel van Vaillant bad geiser;
– Alle ramen voorzien van dubbelglas (m.u.v. glas voordeur);
– De VVE bijdrage is € 883,- per jaar en wordt gebruikt voor het onderhoud van het park en afvalverwerking;
– Geen verhuurverplichtingen via het park. Eigen gebruik of een combinatie van beide is mogelijk;
– Oplevering in onderling overleg.

Het park Salvatorhoeve is gelegen aan de rand van het natuurgebied “De Kreeke” met de vele binnenwateren.
Het strand aan de Oosterschelde is in de directe omgeving. Ouwerkerk ligt op steenworp afstand van natuurgebied de Oosterschelde, een schitterend duikgebied, nationaal monument watersnoodmuseum, het krekengebied en “het stille strandje van Ouwerkerk”. Voor rust- en natuurliefhebbers een geweldige locatie. Ouwerkerk heeft zelf geen winkelvoorzieningen maar die zijn in het nabijgelegen Nieuwerkerk of Zierikzee te vinden. Zierikzee, het centrumgemeente van Schouwen-Duiveland, is 6 km verwijderd. De monumentenstad Zierikzee biedt alle voorzieningen op het gebied van winkels, horeca, onderwijs, zorg en sport. De domaniale bossen, duinen en het grote Noordzeestrand zijn gelegen op 20 autominuten, terwijl grote steden als Rotterdam en Antwerpen in slechts 45 minuten aan te rijden zijn.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  68 m²
 • Perceelsoppervlakte
  670 m²
 • Inhoud
  307 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Verkocht
Oostweg 2100
OUWERKERK
€ 299.000,- k.k.
80 m²
3 kamers
Verkocht onder voorbehoud
Oostweg 2134
OUWERKERK
€ 195.000,- k.k.
68 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Ouwerkerk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.