Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kreeklaan 8

SCHARENDIJKE
89 m²
kamers
€ 449.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op één van de meest interessante locaties van heel Schouwen-Duiveland mogen wij u deze recreatiebungalow op een ruim bemeten perceel van 1.025 m² eigen grond aanbieden. Waarom is deze woning nu zo interessant….wij weten het: geen parkkosten, geen verhuurverplichtingen, geheel vrij in eigen gebruik én verhuur en eigen grond! Daarnaast ook qua locatie uniek, zeer rustig gelegen, groen, ruime percelen en op loopafstand van de jachthaven, Brouwersdam en de vele voorzieningen.

De woning beschikt over drie slaapkamers en een opvallend ruime woonkamer. De voormalige garage is in 1995 verbouwd tot een extra slaapkamer én badkamer. Tevens is de woning in zijn geheel voorzien van dubbelglas en in het verleden is al eens het dak vernieuwd en geïsoleerd. Met enkele kleine aanpassingen zoals een nieuwe keuken en een mooie visgraat-pvc vloer heeft u één van de mooiere recreatiewoningen op Schouwen-Duiveland en dat zónder parkkosten.

De woning is uitermate geschikt voor verhuur en wordt grotendeels inclusief inventaris opgeleverd. De woning wordt momenteel gebruikt als recreatiewoning, maar kan onder voorbehoud en na het doorlopen van een wijzigingsprocedure van de gemeente Schouwen-Duiveland tevens gebruikt worden voor permanente bewoning.

Het perceel is één van de ruimere en is mooi omsloten met veel privacy. Het terras aan de woonkamer is gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Kenmerkend voor deze wijk zijn de ruime kavels en de hoeveelheid groen rondom de woningen in combinatie met een zeer mooie ligging t.o.v. van het Grevelingenmeer en de Brouwersdam met de langgerekte Noordzeestranden. De omgeving leent zich uitermate goed voor recreatieplezier. Zo is de jachthaven van Scharendijke direct aan deze wijk gelegen.

Op zoek naar een interessante recreatiewoning op Schouwen-Duiveland dan is deze woning zeker de moeite waard om te bezichtigen met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Unieke ligging nabij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer;
– Perceel van 1.025 m² eigen grond;
– Riante tuin met veel privacy op het zuidwesten;
– Voorzien van dubbele oprit met plek voor meerdere auto’s;
– Geen verhuurverplichtingen, geheel vrij te gebruiken of i.c.m. verhuren;
– De berging naast de woning heeft een afmeting van 3,8 x 3 m;
– De woning wordt verkocht met het grootste gedeelte van de inboedel;
– Voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers;
– Woonoppervlakte ca. 89 m², externe bergruimte ca. 11 m², inhoud 363 m3;
– Voorzien van dakisolatie en dubbelglas;
– Voorzien van 6 zonnepanelen;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling:
Via de hal zijn de drie slaapkamers en de twee badkamers toegankelijk. De twee badkamers zijn elk voorzien van een toilet, douche en wastafelmeubel. In de hal treft u nog een meterkast en een aparte inbouwkast waar de cv-opstelling hangt. De woonkamer, eveneens via de hal te bereiken, is een zeer lichte ruimte en tuingericht. De keuken is via de woonkamer toegankelijk en enigszins gedateerd te noemen.

Scharendijke
Scharendijke is een gemoedelijk dorp met een eigen jachthaven, gelegen aan het Grevelingenmeer en op fietsafstand van de Noordzeestranden. Het voorzieningenniveau is goed, alle basisvoorzieningen liggen binnen handbereik in met name Renesse en Zierikzee.

Scharendijke beschikt overigens ook over enkele voorzieningen zoals een grote supermarkt, enkele winkels en restaurantjes. Voorts is er een basisschool in het dorp. Rotterdam is op minder dan een uur met de auto aan te rijden, Zierikzee in ca. 15 minuten. De strategische ligging ten opzichte van de Randstad is dan ook een prima mogelijkheid om te wonen in het rustige en mooie Zeeland en te werken in de (drukke) Randstad. Met name in het toeristenseizoen is Scharendijke in trek, veel gasten komen af op de Noordzeestranden en de ideale recreatiemogelijkheden als surfen, duiken en zeilen. Volgens ons één van de betere woonkernen van Schouwen-Duiveland.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 449.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  89 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1025 m²
 • Inhoud
  363 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.