Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Inlaag 8

WOLPHAARTSDIJK
45 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Genieten in Zeeland! rust, ruimte, helder vaar- en zwemwater en schone lucht…

Op een magnifiek plekje in een aantrekkelijk, rustig gebied bij het internationaal bekende Veerse Meer biedt BOOT makelaars een eenvoudige, vrijstaande, stenen, keurig onderhouden recreatiewoning aan.

Deze aantrekkelijke woning is gebouwd op 400m² eigen grond en grenst direct aan de dijk langs het Veerse Meer. Vanuit uw tuin neemt u de trap tegen de dijk, waarna u boven aangekomen onbelemmerd kunt genieten van het schitterende uitzicht of desgewenst neemt u er een frisse duik.

Rondom de woning vindt u veel groen, waardoor uw vrijheid en privacy absoluut optimaal is. Groot pluspunt en feitelijk wel uniek is dat u vanaf de bungalow direct de dijk over wandelt naar het water (met uitkijkpunt), de jachthaven, of de zonneweiden langs recreatiegebied “De Piet”.

De indeling is als volgt:

U parkeert er op eigen terrein onder de carport. De gezellige woonkamer heeft een deur naar een zonnig terras en veel glas aan de zijkant. Er is een eenvoudige maar nette inbouwkeuken. Verder vindt u op de begane grond een portaal met meterkast en garderobe, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is er een 3e ruimte die voorzien is van een buitendeur, meterkast en wasmachineaansluiting. Sommige bewoners richten deze ruimte in als eventuele 3e slaapkamer.

Achter het huis zijn een 2 tal bergingen en een even leuk als praktisch tuinhuis voorzien van water (wastafel) en stroom. Rondom het pand ligt een goed onderhouden tuin met borders, gazon, een paar fraaie bomen als smaakmakers, een bedje met aardbeitjes enz.

Algemeen:
Bouwjaar 1968. Lokale verwarming d.m.v. gaskachel op aardgas. Nog enkel glas, maar wel ook dakisolatie! Openslaande ramen voorzien van vliegenhorren.

Prettig voor u om te weten is dat u in dit gebied geen parklasten en of iets dergelijks betaalt.

Het betreft hier een rustige enclave van een aantal in de basis gelijke woningen die echter in de loop der jaren door diverse verbouwingen nu een grote verscheidenheid in architectuur laten zien

Kortom: een huisje en een plekje waarvoor geldt: verliefd slaat ze een arm om De Inlaag heen. Zo aantrekkelijk als jij, zegt Het Veerse Meer, is er geen!

Oplevering: verkoper heeft een voorkeur voor begin november 2022.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1968
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  45 m²
 • Perceelsoppervlakte
  400 m²
 • Inhoud
  162 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Tuin rondom

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Inlaag 44
WOLPHAARTSDIJK
€ 479.000,- k.k.
99 m²
2 kamers
Verkocht
Muidenweg 127
WOLPHAARTSDIJK
€ 325.000,- k.k.
67 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.