Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Camperveer 14

Kamperland
kamers
€ 525.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij een prachtig recreatieappartement op de 1e verdieping in Kamperland aanbieden.

De appartementen zijn gesitueerd in appartementencomplex ‘Villa Helena’. Dit is een uniek appartementencomplex op Domein Het Camperveer. Op een terrein van 8 hectare is dit bijzondere project gerealiseerd: 15 recreatiewoningen en 4 appartementen en 2 penthouses in een Engels romantische bouwstijl.

Villa Helena is een statig gebouw, waar zich 4 luxeappartementen en 2 penthouses in bevinden. Twee recreatie-eenheden per verdieping. Het beschikbare appartement is aangeduid met nr. 14 en bevindt zich op de 1e verdieping.
Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 92 m2 GBO en beschikt over een woonkamer met luxe open keuken, drie slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een royaal balkon (ca. 22 m2) aan de zuidwestzijde en een kleiner balkon aan de noordzijde. Vanaf het grote balkon aan de zuidwestzijde heeft u uitzicht op het groengebied met waterpartij.

Bij het appartement behoort tevens een externe berging welke is bestemd voor privégebruik en twee parkeerplaatsen nabij het appartementencomplex. Zowel de berging alsmede twee parkeerplaatsen en 1/6e deel van de algemene ruimtes behoren tot het verkochte.

In het kort:
– Camperveer 14, 4493 DK Kamperland
– Oppervlakte is ca. 92 m2 GBO / geschikt voor 6 personen
– Gelegen in een groenrijke omgeving, 100 meter van het Veerse Meer
– Bouwjaar 2019
– Royaal balkon van ca. 22 m2 gelegen op het zuidwesten
– Vraagprijs € 525.000,- k.k. excl. BTW
– Roerende zaken € 29.455,- excl. BTW

Locatie:
Domein Camperveer is gelegen nabij Kamperland, op Noord-Beveland, slechts 100 meter van het Veerse Meer. Kamperland is in trek als badplaats bij degenen die houden van watersport. Een ideale locatie voor surfers, zeilers, duikers en vissers. In Kamperland bevindt zich een diversiteit aan winkels, horeca, jachthavens, watersportcentra. Op korte afstand is de kust met de stranden, de Oosterscheldekering en Neeltje Jans. Via het pontje is Veere bereikbaar en plaatsen als Middelburg en Goes liggen op geringe afstand.

Kamperland is het grootste dorp van de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. De afgelopen jaren is Kamperland een stuk aantrekkelijker geworden voor toeristen. Het dorp heeft verschillende restaurants en winkels. Aan de kustlijn van het Veerse Meer bevinden zich villa wijken met vakantiewoningen, ook voor watersport is de kustlijn van het meer ideaal. De eindeloze mogelijkheden geven een heerlijk vakantiegevoel.

Via de Oosterscheldekering is de randstad snel te bereiken. Ook kan je via de N57 gemakkelijk naar de steden Middelburg en Goes.

Object:
Op een terrein van 8 hectare is een bijzonder project gerealiseerd: 15 recreatiewoningen en 6 appartementen in een architectuur geïnspireerde bouwstijl uit de Engelse romantische stijl. Het appartementengebouw is gelegen aan een waterpartij. Het terrein is slecht voor 3% bebouwd en biedt een diversiteit aan bomen, planten, rust en ruimte.

Verhuur:
De verhuur is uitbesteed aan Roompot een professionele partij gespecialiseerd in recreatie verhuur. Een commissionairsovereenkomst en onderhoudsservice zijn opgenomen in de dataroom. Teneinde vervanging, reparatie en onderhoud van de inrichting en inventaris zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de appartementen door de eigenaar verplicht ingericht met de voorgeschreven inrichting en het klein inventarispakket.

Vereniging van Eigenaars:
Er is een Vereniging van Eigenaars “Villa Helena” te Kamperland.
Voor nadere algemene informatie over de splitsing en vereniging wordt verwezen naar de splitsingsakte en het modelreglement, die zijn opgenomen in de dataroom. Bij gesplitste verkoop van de appartementen zal de Vereniging van Eigenaars worden geactiveerd.

Beheervereniging Domein het Camperveer:
Er is een beheervereniging Domein het Camperveer, waar eigenaren lid van zijn. Deze beheervereniging draagt zorg voor groen- en wegonderhoud en ophalen van het vuil.
Het resultaat/begroting, offerte onderhoudswerkzaamheden en het beplantingsplan zijn opgenomen in de dataroom.

Zekerheidsstelling:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Fiscaal:
Wegens de levering van de registergoederen is van rechtswege omzetbelasting verschuldigd, aangezien de levering van de registergoederen is aan te merken als een levering als bedoeld in artikel 11 lid 1 aanhef sub a. onder 1 Wet op de omzetbelasting 1968 juncto artikel 11 lid 5 en 6 Wet op de omzetbelasting 1968. De omzetbelasting wordt, wanneer de koper kwalificeert als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, verlegd naar de koper op de voet van het bepaalde in artikel 24ba lid 1 aanhef en onderdeel d. Uitvoeringsbesluit omzetbelasting 1968 in samenhang met het bepaalde in paragraaf 5.3. van het besluit van de staatssecretaris van Financiën de dato negentien september tweeduizend dertien (kenmerk BLKB2013/1686M).
De wegens de verkrijging van de registergoederen verschuldigde overdrachtsbelasting –behoudens eventuele vrijstelling – is geheel voor rekening van de koper.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Vraagprijs:
€ 525.000,- k.k. excl. BTW voor de recreatiewoning
€ 29.455,- excl. BTW voor de roerende zaken

Het bestemmingsplan:
Domein Het Camperveer is onherroepelijk vastgesteld op 3 april 2018.
De bestemming is Natuur- Landgoederen.

De voor Natuur-Landgoederen aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. verblijfsrecreatieve doeleinden, met een bedrijfsmatige exploitatie, met dien verstande dat uitsluitend recreatiewoningen en recreatieappartementen zijn toegestaan;
b. natuur en bos en extensief recreatief medegebruik;
c. woondoeleinden;
alsmede voor
d. tuinen, erven, paden, waterhuishoudkundige voorzieningen ten dienste van de bestemming.

– Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 3%.
– Ten minste 80% van het landgoed dient openbaar toegankelijk te zijn.

De bestemmingsplaninformatie is aanwezig in de dataroom.

Energie label:
A

Kadastrale gegevens:
kadastraal bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
complex aanduiding: 1258 A-appartementsindex 3

En 1/21 onverdeeld aandeel in de mandelige zaak bestaande uit gemeenschappelijke wegen en (fiets)paden met aanbehoren, (groen) afscheiding, gemeenschappelijke groenvoorzieningen en waterpartijen, inritten.
Kadastrale bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
Nummers 1261 en 1262
Totale grootte (voorlopig): 64.066 m2 en 25 m2

Eigenaren zijn voor 1/21e deel lid van de algemene voorzieningen en infrastructuur van het overige deel van Camperveer.

Bodeminformatie:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca en een verkennend bodemonderzoek van Mitec Advies B.V. d.d. 27 mei 2016 zijn opgenomen in de dataroom.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het appartement te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 525.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar
Bouw
Oppervlakten en inhoud
  • Perceelsoppervlakte
    1258 m²
Indeling
Energie
Buitenruimte

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Camperveer 14
KAMPERLAND
€ 525.000,- k.k.
92 m²
4 kamers
Beschikbaar
Camperveer 22
KAMPERLAND
€ 575.000,- k.k.
114 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kamperland?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.