Onze mensen

Koos Schreuder
Koos
e-mailen?

Koos Schreuder

RICS Registered Valuer/Algemeen directeur

Heeft u dat ook, dat u extra van iets kunt genieten als u er meer moeite voor heeft moeten doen? Bijvoorbeeld een glas water na een rondje hardlopen of een terrasje pakken na een lange zeiltocht? Ik vind het heerlijk. Zo kan ik ook extra genieten van een mooie deal na een intensief en proactief verkoopproces of het resultaat van een complexe taxatie. Sowieso ben ik blij dat ik met mijn kennis en ervaring van toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten. Een uitgebreid financieringsproces, bedrijfsovername of aan- en verkoop van een bedrijfspand. Ik doe het allemaal even graag. Ook de samenwerking met onze teams en de aansturing van de Sinke Komejan Groep vormen een mooie uitdaging en geven mij veel plezier en energie!

Philip Paul
Philip
e-mailen?

Philip Paul

Woonconsulent Goes / applicatiebeheerder

Een goed begin is het halve werk, vindt u ook niet? Bij Sinke Komejan ben ik deels verantwoordelijk voor dit goede begin. Ik zorg bijvoorbeeld voor de ICT-omgeving met handig CRM, maar ook voor het voorbereiden van afspraken. Zo kunnen de makelaars altijd een goede start maken in hun dienstverlening aan u. Maar die dienstverlening begint natuurlijk al eerder, vanaf het moment dat u contact met ons opneemt. De kans is groot dat u dan mij aan de lijn krijgt en daar ben ik blij om. Het leukste aan mijn werk, behalve de veelzijdigheid, is het contact met u. Ik luister naar uw wensen en leg graag uit hoe Sinke Komejan u een goede start kan geven!

Anika  Bos
Anika
e-mailen?

Anika Bos

Vastgoed fotograaf

Het kan voorkomen dat ik tijdens een gesprek ineens afgeleid ben omdat ik dan iets zie en denk: Wauw dit zou echt een mooie foto zijn! Je zou kunnen zeggen dat ik een echte beelddenker ben. Het mooie aan mijn werk vind ik dat ik bezig ben met het gene dat ik van nature in mijn hoofd al doe; het maken van het perfecte plaatje! Wat de status van een woning ook is, het is elke keer weer een uitdaging om deze zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Zo divers als de woningen zijn, zo divers zijn ook de klanten. En juist van die diversiteit word ik blij. De ene keer moet ik snel schakelen om met een passende oplossing te komen, de andere keer zit ik gezellig met een bakje koffie aan de keukentafel te luisteren naar een verhuisverhaal. Ik houd van de afwisseling, creativiteit en het contact met mijn collega’s en de klant. Weet je waaraan ik merk dat ik echt op mijn plek zit? Ik word elke keer weer enthousiast zodra ik erover begin te vertellen.

Niels  Wisse
Niels
e-mailen?

Niels Wisse

Kand.-Reg. Makelaar/Taxateur o.z.

“Je hoort het niet elke dag, maar één van mijn passies is vintage horloges. Het liefst zo oud mogelijk. Misschien is het daarom ook wel logisch dat ik in de makelaardij een voorliefde voor monumentale panden heb. Beiden hebben een rijk verleden en moet je met veel zorg behandelen. Zo zie ik eigenlijk de hele makelaardij. Elke woning en elke transactie pak ik met zorg aan om tot een positief resultaat te komen.”

Duco Fluit
Duco
e-mailen?

Duco Fluit

Commercieel medewerker

Hoi! Mijn naam is Duco. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Sinke Komejan in Goes. Door veel te leren van mijn collega’s doe ik steeds meer ervaring op, om het makelaarsvak onder de knie te krijgen. Ook verzorg ik de social media en de zichtbaarheid van Sinke Komejan in Goes. Daarnaast volg ik een HBO studie in Rotterdam. Een druk leventje, maar gelukkig genoeg tijd over om af en toe een drankje te doen met vrienden.

Rick Hengst
Rick
e-mailen?

Rick Hengst

Kand.-Reg. Makelaar/Taxateur o.z.

Als je graag tussen de mensen bent, zoals ik, en stilzitten niet je beste eigenschap is, zoals bij mij, dan past het makelaars-vak misschien wel bij je. Bij mij wel in ieder geval. Ik geniet van het contact met de klanten en vind het leuk om op pad te gaan om bezichtigingen te begeleiden, onderhandelingen te doen en klanten te adviseren. Tevreden klanten zijn natuurlijk het leukst, dus ik ben er altijd voor ze en doe er alles aan om topservice te leveren. Daar krijg ik energie van!

Diana Sinke
Diana
e-mailen?

Diana Sinke

Gecertificeerd Makelaar / Taxateur o.z.

Tja, als je mij vraagt wat ik het mooiste van mijn werk vind, is dat wel het moment dat iets tot een positief resultaat is gebracht. Als een klant blij is met de koop of verkoop. Daar doe je het allemaal voor. Maar gelukkig is er nog veel meer om van te genieten. Samen met mijn fijne collega’s zorg ik dat alles op de achtergrond goed geregeld wordt. Daar komt flink wat bij kijken. Bijvoorbeeld klantvragen beantwoorden, overeenkomsten opmaken, afspraken inplannen en inschrijvings- en veilingtrajecten begeleiden. Hartstikke leuk, die afwisseling! Dat is ook iets wat ik tijdens mijn vakanties graag opzoek. Andere culturen, mensen, eten, heerlijk.

Dennis  Wieland
Dennis
e-mailen?

Dennis Wieland

Assistent taxateur bedrijfsmatig vastgoed

Ik bevind mijzelf in een zeer mooie situatie. Als Assistent-Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed maak ik dagelijks nieuwe dingen mee, waardoor ik enorm veel kan leren. Voldoening halen uit mijn werk, en de klant optimaal bedienen zijn mijn belangrijkste drijfveren. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te reizen en nieuwe culturen te leren kennen.

Kathleen Scheele
Kathleen
e-mailen?

Kathleen Scheele

Commercieel medewerker bedrijfsmatig vastgoed

Al vanaf mijn tiende wist ik dat ik ‘iets met huizen’ wilde gaan doen later. De onbedoelde aanstichter hiervan is mijn oma, die me een jaar daarvoor het online spelletje ‘De Sims’ had gegeven. In plaats van echt het spel te spelen, hield ik me maar met één optie bezig: huizen bouwen. Nu studeer ik voor assistent makelaar. Sinke Komejan heeft me de kans geboden om, hoewel ik nog studeer, mijn eerste stappen in de makelaardij te zetten. Echt super! Als commercieel medewerker bedrijfsmatig vastgoed zorg ik achter de schermen dat alles goed verloopt. Ik leer tegelijkertijd ontzettend veel bij. Bij bedrijfsmatig vastgoed komen ontzettend veel interessante onderwerpen aan bod. Er gaat een wereld voor me open! Leuk, want ik hou wel van een uitdaging ;)

Ester van Wort
Ester
e-mailen?

Ester van Wort

Woonconsulente Middelburg

Geluk zit in de kleine dingen. Lachende kinderen, zonnebloemen in de tuin, een gezellige markt, een goede film. Maar ook leuke collega’s en afwisselend werk. Dit geluk heb ik. Ik ben graag bij mijn gezin, maar ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Of het nu het beantwoorden van een vraag is, of het opstellen van een koopovereenkomst, ik doe het allemaal even graag. Daarbij probeer ik zorgvuldig en oplossingsgericht te werken, goed naar onze klanten te luisteren en ze zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Want ook een tevreden klant, geeft mij weer een beetje geluk. En de klant hopelijk ook.

Casper  Scholten
Casper
e-mailen?

Casper Scholten

NVM-Makelaar / Taxateur o.z.

Laatst vroeg iemand me: ‘Wat vind je leuk aan je werk?’ Ik zei: ‘Waar moet ik beginnen?’. Alleen al het feit dat ik, nadat ik mijn drie zoontjes naar school heb gebracht, niet een hele dag achter een computerscherm zit. Het werk zelf, de bezichtigingen, taxaties en presentaties van woningen. Maar ook de contacten met klanten en de persoonlijke band die ik met ze opbouw. De creatieve oplossingen waarmee ik ze kan verrassen en de onderhandelingen die ik voor ze tot een goed eind kan brengen. En dan de blik van de blije opdrachtgever. Wat is daar niet leuk aan? Maar als ik er echt één moet noemen, is het wel het moment dat een opdrachtgever mij als makelaar uitkiest. Dat vertrouwen is van ongekende waarde.

Nicole van Ruiten
Nicole
e-mailen?

Nicole van Ruiten

Woonconsulente Middelburg

Wat zou het leven saai zijn hè, wanneer iedere dag hetzelfde was? Gelukkig is daar bij mij geen sprake van. In mijn vrije tijd wissel ik mijn vele hobbies, zoals lekker koken, lezen, sporten en uitgaan af. Heerlijk! Maar ook bij Sinke Komejan geniet ik van de afwisseling. Ik hou me als woonconsulent bezig met allerlei verschillende administratieve werkzaamheden en mag ik u te woord staan via telefoon, mail en bij ons op kantoor. De persoonlijke aandacht die ik u daarbij kan geven en uw tevredenheid zijn voor mij de kers op de taart.

Pieter Bas Maat
Pieter Bas
e-mailen?

Pieter Bas Maat

Vastgoedadviseur

Na ruim 10 jaar ben ik weer terug in de makelaardij gegaan en er wordt mij dan ook vaak gevraagd waarom? 
Ik zal het kort proberen uit te leggen. De diversiteit van dit vak is zo fantastisch! Het ene moment heb je een bezichtiging, het volgende moment ben je bezig met een onderhandeling en daarna zit je met tevreden opdrachtgevers aan tafel voor het tekenen van de koopovereenkomst, dat is toch geweldig.
 Ook de verschillende klanten die je op een dag spreekt, de relatie die je met ze opbouwt en het vertrouwen wat ze in je hebben als makelaar is elke dag weer een enorme motivatie om een zo’n goed mogelijk resultaat voor ze te behalen. En dan word je bij Sinke Komejan ook nog elke dag ondersteunt door een ervaren, deskundige en collegiale binnendienst… dit maakt dat je elke dag met een lach op je gezicht je werk doet!


Kristel Burger
Kristel
e-mailen?

Kristel Burger

Woonconsulente Middelburg

Het liefst heb ik de hele dag een lach op mijn gezicht. En dat lukt aardig hoor. Mijn afwisselende werk en de gezellige samenwerking met mijn collega’s zijn vaak al reden genoeg. Ook wanneer ik contact met u als klant heb, zal ik dat altijd met een lach doen. En wanneer het resultaat van mijn werk zorgt voor een soepel (ver)koopproces, verschijnt automatisch weer die glimlach. Daar word ik gewoon blij van. Of mijn lachspieren ’s avonds en in de weekenden nog fut hebben? Ja, absoluut. Wandelend over het strand of in het bos, skiënd in Frankrijk of lekker thuis bij het gezin. Mijn lachspieren zijn goed getraind!

Erik de Bruine
Erik
e-mailen?

Erik de Bruine

Vastgoedadviseur Zierikzee

Als geboren en getogen eiland bewoner ben ik helemaal op mijn plek op Schouwen Duiveland. Ik ben zelfs in de makelaardij gaan werken om op dit mooiste eiland van Zeeland te kunnen blijven wonen en werken. En dat werken, dat doe ik op een eigenzinnige manier. Niet standaard, want dat kan iedereen. In mijn ogen is iedere woning uniek en heeft het ook een eigen marktbenadering nodig om tot het beste resultaat te komen. Daar ga ik voor! Dat ik tijdens de waardebepalingen, bezichtigingen en aankopen contact mag hebben met oprechte mensen, maakt mijn werk nóg mooier.

Annette Kooman
Annette
e-mailen?

Annette Kooman

Woonconsulente Zierikzee

Er werd me gevraagd of ik iets over mijn werk wilde vertellen. Nou, heeft u even? Mijn werk is namelijk zo divers, dat ik er wel kantjes vol over zou kunnen schrijven. Die zal ik u besparen hoor. Ik hou het bij: ondersteuning van de makelaars, contact met klanten en het uitvoeren van administratieve taken van het begin van een verkoopproces tot het eind. Dat is ook meteen wat ik zo leuk vind, dat ik bij het hele proces betrokken ben. Zo kan ik ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en u de best mogelijke service krijgt. En zeker niet onbelangrijk: dat alles mag ik doen in een heel leuk team!

Martijn Backx
Martijn
e-mailen?

Martijn Backx

Vastgoedadviseur

Toen ik de mensen om mij heen vertelde dat ik het makelaarsvak in ging, waren de meesten niet eens verbaasd. Opmerkelijk, aangezien ik bewegingstechnologie aan de Haagse Hogeschool heb gestudeerd. Maar onder de mensen zijn, een praatje maken, dat past wel bij mij. Van 9 tot 5 achter een bureau doe je mij geen plezier mee. Afwisselende dagen, veel klantcontact en werken in een leuk team. Dat zijn de redenen dat ik het naar mijn zin heb bij Sinke Komejan.

Carlo  Markaban
Carlo
e-mailen?

Carlo Markaban

Marketing manager Sinke Komejan groep

Digitalisering, nieuwe technologie en automatisering hebben de werkprocessen binnen de makelaardij fundamenteel veranderd. Een leven lang leren en jezelf blijven uitdagen om relevant te blijven is de sleutel tot succes. Ook binnen mijn vakgebied (online) marketing. Ik maak graag gebruik van data om nieuwe inzichten om te zetten in een praktische en betekenisvolle strategie. Samen met collega’s het koop- en verkoopproces voor onze klanten optimaliseren. De dialoog opzoeken, goed luisteren en de juiste digitale kanalen inzetten. Daar word ik enthousiast van.

Wilco Wisse
Wilco
e-mailen?

Wilco Wisse

Gecertificeerd Makelaar / Taxateur o.z.

Verhalen, ik hou ervan. Tevens ben ik graag op de hoogte van het laatste nieuws. Maar ook luister ik graag naar verhalen van de mensen die ik dagelijks tijdens mijn werk spreek. Hun verhaal, úw verhaal, boeit mij enorm. Ik vind het een voorrecht om een deel van het verhaal te mogen uitmaken, als het gaat om uw woonwensen. Door helder en snel te communiceren en te doen wat ik beloof, ga ik steeds voor het beste resultaat. De waardering die ik hiervoor van klanten krijg, doet mij iedere dag opnieuw mijn beste beentje voorzetten.

Thérèse Wisse
Thérèse
e-mailen?

Thérèse Wisse

Kand.-Reg. Makelaar/Taxateur o.z.

Het leuke van werken bij een makelaar op een dorp, is de laagdrempeligheid. Ik woon zelf in Koudekerke, waar ook het kantoor van Zwaan gevestigd is, en ken veel mensen uit de omgeving. Persoonlijk, maar ook omdat ik ze nog herken van bijvoorbeeld 10 jaar geleden, toen ze een huis bij ons kochten of verkochten. Dat is leuk voor mij én voor de klant. Toch komen er genoeg onbekenden bij ons binnen, ook Duitsers op zoek naar een recreatiewoning. Gelukkig spreek ik goed Duits, dus kan ik ook hen naar tevredenheid verder helpen. Ik snap trouwens heel goed dat ze in deze mooie streek zoeken. Heerlijk uitwaaien op het strand van Dishoek. Ik doe het regelmatig. Fotocamera mee en ik ben vertrokken!

Remco Oreel
Remco
e-mailen?

Remco Oreel

Vastgoedadviseur

Wat is er nou mooier dan twee tevreden partijen aan tafel bij de notaris? Een verkoper die blij is met het resultaat en een koper die niet kan wachten om eigenaar van zijn droomwoning te worden. Ik geniet ervan. Niet alleen van het bereiken van het eindresultaat overigens, maar zeker ook van de weg daarnaartoe. Op een eerlijke en oprechte manier probeer ik het hele proces van de verkoop of zoektocht zo goed mogelijk te laten verlopen en zo geslaagd mogelijk te laten eindigen. Uw waardering, uw glimlach daar bij de notaris, dat is waar ik het allemaal graag voor doe. Daar kan ik thuis, bij mijn gezin of buiten op mijn fiets of lekker werkend in mijn tuin soms nog van nagenieten.

Annelisa Fierloos
Annelisa
e-mailen?

Annelisa Fierloos

Woonconsulente

Vakanties, zonnige landen en gezelligheid met vrienden en familie zijn dingen waar ik echt van kan genieten. Maar plezier in je werk is ook heel belangrijk. En dat heb ik gelukkig. Als woonconsulente heb ik het meeste plezier in het contact met onze klanten, met u. Ik probeer iedereen zo snel, enthousiast en vriendelijk mogelijk te helpen. Dit geeft mij veel voldoening, maar ik heb er nog een ander doel mee. Ik wil namelijk ook graag dat onze klanten met veel succes hun woning (ver)kopen via Makelaarskantoor Zwaan. Als dat lukt, is mijn werkdag weer goed afgerond!

Tannie Gideonse
Tannie
e-mailen?

Tannie Gideonse

Medewerker financiën

Naast mijn werk en natuurlijk mijn gezin gaat mijn hele vrije tijd op aan vrijwilligerswerk. Vakantie vieren doen we al 20 jaar met de caravan en altijd in Hongarije, dit land heeft onze grote liefde.

Henk Daalhuizen
Henk
e-mailen?

Henk Daalhuizen

Directeur/Erkend Hypotheekadviseur

Ik heb de perfecte combi gevonden! Als hypotheekadviseur vind ik het heerlijk om klanten goed te kunnen adviseren en volledig te ontzorgen. En als eigenaar van De Hypotheekshop krijg ik enorm veel voldoening uit het steeds iets beter maken van de organisatie. Hoe? Door goed naar onze klanten te luisteren en hier als team echt wat mee te doen. Dat dit aardig lukt, blijkt wel uit onze tevreden klanten en het feit dat de landelijke organisatie van De Hypotheekshop ons al eens heeft uitgeroepen als ‘Beste Hypotheekshops van Nederland’. Daar ben ik best trots op.

Ronald Moerdijk
Ronald
e-mailen?

Ronald Moerdijk

Teamleider Binnendienst

Je komt mij misschien niet zo vaak tegen als je contact hebt met De Hypotheekshop. Ik beweeg me vooral op de achtergrond. Ik coach het leuke team dat we hebben, ondersteun Henk bij zijn werkzaamheden en zorg achter de schermen voor een correcte afhandeling van complexe dossiers. Op mijn manier zorg ik dus ook voor een goede begeleiding van jouw hypotheekproces. Dat ik daarbij jouw woonwens kan helpen realiseren, daar geniet ik eigenlijk nog het meeste van!

Pascala  Groenendijk
Pascala
e-mailen?

Pascala Groenendijk

Hypothecair Planner

Jij wilt je kunnen focussen op je nieuwe woning. Een hypotheek regelen is een noodzakelijk kwaad. Dat snap ik en daarom doe ik er alles aan om je zoveel mogelijk uit handen te nemen. Ik stel je wel eerst een hoop vragen hoor. Daarmee kan ik ervoor zorgen dat de hypotheek straks bij jouw levensstijl past. En ik vertel je ook een heleboel. Over je hypotheek, maar ook over energiebesparingstips en andere manieren om je maandlasten te verlagen. Nog voordat jij eraan denkt, probeer ik je alles al voor je geregeld te hebben. Jou positief verrassen. Daar ga ik voor!

Antoine De Dreu
Antoine
e-mailen?

Antoine De Dreu

Erkend Hypotheekadviseur

Iedereen is uniek en dat is wat mijn werk als hypotheekadviseur zo leuk maakt. Iedere dag zit ik met verschillende mensen aan tafel. Ik vind het fijn dat ik voor hen net dat beetje extra kan doen doordat ik uit ruim 40 geldverstrekkers de best passende hypotheek kan adviseren. Zo kan ik hun woonwensen helpen realiseren en dat doet me goed. Maar het allermooiste is nog, wanneer de klant laat blijken dat hij tevreden is. Een oprechte lach, een social media berichtje of soms zelfs een kleine persoonlijke attentie. Dat is voor mij de kers op de slagroom.

Marianne  van Houte
Marianne
e-mailen?

Marianne van Houte

Commercieel medewerker

Ken je de uitdrukking ‘spin in het web’? Dat is zo’n beetje de taak van een commercieel medewerker, zoals ik. Ik volg het hele hypotheektraject, zorg dat het dossier in orde is, de tekenmap gereed gemaakt wordt en alles op netjes op tijd klaar is. Daarbij hou ik nauw contact met geldverstrekkers, notarissen, taxateurs, soms accountants en ook met jou. Ik vind het leuk je te ontzorgen, maar het allermooist vind ik toch wel het moment dat ik je kan bellen dat de hypotheek definitief akkoord is. Dat blijft iedere keer weer een feestje.

Nadine van Belzen
Nadine
e-mailen?

Nadine van Belzen

Commercieel medewerkster

Mailtjes, telefoontjes en allerlei taken rondom de afhandeling van hypotheekdossiers. Ik mag het allemaal doen en daar ben ik blij om. Ik hou van die diversiteit. Samen met de adviseur probeer ik iedere dag ieder uniek dossier weer passend te behandelen, zodat we het beste resultaat voor de klant bereiken. En als dat lukt, de adviseur blij en de klant dik tevreden is… tja, mooier kan het wat mij betreft niet.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?