Onze mensen

Koos Schreuder
Koos
e-mailen?

Koos Schreuder

RICS Registered Valuer/Algemeen directeur

Heeft u dat ook, dat u extra van iets kunt genieten als u er meer moeite voor heeft moeten doen? Bijvoorbeeld een glas water na een rondje hardlopen of een terrasje pakken na een lange zeiltocht? Ik vind het heerlijk. Zo kan ik ook extra genieten van een mooie deal na een intensief en proactief verkoopproces of het resultaat van een complexe taxatie. Sowieso ben ik blij dat ik met mijn kennis en ervaring van toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten. Een uitgebreid financieringsproces, bedrijfsovername of aan- en verkoop van een bedrijfspand. Ik doe het allemaal even graag. Ook de samenwerking met onze teams en de aansturing van de Sinke Komejan Groep vormen een mooie uitdaging en geven mij veel plezier en energie!

Simon Corbijn
Simon
e-mailen?

Simon Corbijn

Gecertificeerd Makelaar / Taxateur o.z.

Als klant kunt u kiezen uit meerdere makelaars in de regio. Ik, als makelaar, zou dat als lastige concurrentie kunnen zien, maar dat doe ik niet. Ik vind het juist leuk. Het zorgt ervoor dat ik een verschil kan maken ten opzichte van anderen. Dat doe ik onder meer door een heldere en eerlijke kijk op zaken te geven en dat wordt echt gewaardeerd. Als u dan voor Sinke Komejan kiest en er na taxaties, bezichtigingen en onderhandelingen een aan/verkoop tot stand komt en, het belangrijkste: u tevreden bent, is mijn missie geslaagd!

Philip Paul
Philip
e-mailen?

Philip Paul

Woonconsulent Goes / applicatiebeheerder

Een goed begin is het halve werk, vindt u ook niet? Bij Sinke Komejan ben ik deels verantwoordelijk voor dit goede begin. Ik zorg bijvoorbeeld voor de ICT-omgeving met handig CRM, maar ook voor het voorbereiden van afspraken. Zo kunnen de makelaars altijd een goede start maken in hun dienstverlening aan u. Maar die dienstverlening begint natuurlijk al eerder, vanaf het moment dat u contact met ons opneemt. De kans is groot dat u dan mij aan de lijn krijgt en daar ben ik blij om. Het leukste aan mijn werk, behalve de veelzijdigheid, is het contact met u. Ik luister naar uw wensen en leg graag uit hoe Sinke Komejan u een goede start kan geven!

Anton Verbraak
Anton
e-mailen?

Anton Verbraak

Gecertificeerd Makelaar / Taxateur o.z.

Wat wonen we toch in een mooie streek, hier in Zeeland. Ik kan ontzettend genieten van een middagje op het water, met het gezin. Of gezellig barbecueën in de tuin. Wat dat betreft zijn mijn woonwensen prima vervuld. Nu die van u nog. Daar help ik graag bij. Als makelaar/taxateur taxeer ik uw woning en verzorg de bezichtigingen. Dat doe ik vol enthousiasme! Ik vind het erg leuk om verschillende mensen te ontmoeten en hun woonwensen te bespreken. Ook de onderhandelingen zijn een mooie uitdaging. Ik breng koper en verkoper bij elkaar en probeer de koop tot ieders tevredenheid tot stand te brengen. Zo hoop ik ook uw woonwensen te kunnen vervullen.

Diana Sinke
Diana
e-mailen?

Diana Sinke

Gecertificeerd Makelaar / Taxateur o.z.

Tja, als je mij vraagt wat ik het mooiste van mijn werk vind, is dat wel het moment dat iets tot een positief resultaat is gebracht. Als een klant blij is met de koop of verkoop. Daar doe je het allemaal voor. Maar gelukkig is er nog veel meer om van te genieten. Samen met mijn fijne collega’s zorg ik dat alles op de achtergrond goed geregeld wordt. Daar komt flink wat bij kijken. Bijvoorbeeld klantvragen beantwoorden, overeenkomsten opmaken, afspraken inplannen en inschrijvings- en veilingtrajecten begeleiden. Hartstikke leuk, die afwisseling! Dat is ook iets wat ik tijdens mijn vakanties graag opzoek. Andere culturen, mensen, eten, heerlijk.

Floris Swinkels
Floris
e-mailen?

Floris Swinkels

vastgoedadviseur

Wat een makelaar in bedrijfs-onroerend goed doet op een gemiddelde dag? Het opnemen van een winkelruimte voor de verhuur. Een kandidaat koper een mooie bedrijfsruimte laten zien en een eindinspectie doen van een beleggingspand. Onderhandelen over de prijs van een kantoorruimte en presentatiemateriaal in orde maken voor een horecazaak. En in mijn geval ‘s avonds nog een rondje hardlopen, fietsen of wandelen. Genoeg te doen dus en daar hou ik van. Ook word ik blij van het contact met de verschillende ondernemers en het zakendoen op een eerlijke en directe manier. De grote uitdaging is, om aan de wensen van alle betrokken partijen te voldoen. Dat is misschien nog wel het mooist van allemaal.

Stephany Bor
Stephany
e-mailen?

Stephany Bor

Woonconsulente BOG

Bij Sinke Komejan Makelaars is het altijd een gezellige drukte met fijne collega’s en veel afwisselende werkzaamheden. Het begint al vanaf het eerste contact met u als klant. Zodra u besluit uw woning via ons te verkopen, begin ik met het regelen van de fotografie en het verzamelen van de gegevens. Uw pand moet natuurlijk piekfijn gepresenteerd worden! Ook het inplannen van de bezichtigingen en hopelijk spoedig daarna het opstellen van de koopovereenkomst horen tot mijn taken. Het is druk en er komt veel bij kijken, maar dat is juist zo leuk. En ontspannen? Dat doe ik ook hoor. In mijn vrije tijd vertoef ik graag op het strand, zing en lees ik, doe een uurtje yoga of geniet op zondagmorgen in alle rust van een ontbijt met het hele gezin.

Mark Visser
Mark
e-mailen?

Mark Visser

Register Taxateur Bedrijfsmatig vastgoed

Ik hou van sport. Voetbal voornamelijk. Maar ook mijn werk is een sport op zich. Zo ervaar ik het tenminste. Als makelaar van bedrijfs-onroerend goed heb ik namelijk veelal te maken met heel specifieke en dus uitdagende situaties. Anders dan bij particuliere woningen, verschillen bedrijfsobjecten veel van elkaar in grootte en functie. Maar ook specifieke situaties, zoals erfpacht, komen regelmatig voor. Alles heeft invloed op de waarde van het pand, dus alles moet meegenomen worden in de taxatie. Een taxatierapport van 30 pagina’s is dan ook niet ongewoon. Maar dat vind ik juist leuk. Dat is de sport, om de door mij vastgestelde waarde zo goed mogelijk te onderbouwen zodat er geen discussie mogelijk is. Dat geeft de koper en verkoper duidelijkheid en gemak.

Casper  Scholten
Casper
e-mailen?

Casper Scholten

NVM-Makelaar / Taxateur o.z.

Laatst vroeg iemand me: ‘Wat vind je leuk aan je werk?’ Ik zei: ‘Waar moet ik beginnen?’. Alleen al het feit dat ik, nadat ik mijn drie zoontjes naar school heb gebracht, niet een hele dag achter een computerscherm zit. Het werk zelf, de bezichtigingen, taxaties en presentaties van woningen. Maar ook de contacten met klanten en de persoonlijke band die ik met ze opbouw. De creatieve oplossingen waarmee ik ze kan verrassen en de onderhandelingen die ik voor ze tot een goed eind kan brengen. En dan de blik van de blije opdrachtgever. Wat is daar niet leuk aan? Maar als ik er echt één moet noemen, is het wel het moment dat een opdrachtgever mij als makelaar uitkiest. Dat vertrouwen is van ongekende waarde.

Rick Hengst
Rick
e-mailen?

Rick Hengst

Vastgoed Adviseur

Als je graag tussen de mensen bent, zoals ik, en stilzitten niet je beste eigenschap is, zoals bij mij, dan past het makelaars-vak misschien wel bij je. Bij mij wel in ieder geval. Ik geniet van het contact met de klanten en vind het leuk om op pad te gaan om bezichtigingen te begeleiden, onderhandelingen te doen en klanten te adviseren. Tevreden klanten zijn natuurlijk het leukst, dus ik ben er altijd voor ze en doe er alles aan om topservice te leveren. Daar krijg ik energie van en die gebruik ik dan weer tijdens het voetballen en mijn Crossfittrainingen. Dan ben ik weer onder de mensen en lekker bezig. Het cirkeltje is rond.

Ester van Wort
Ester
e-mailen?

Ester van Wort

Woonconsulente Middelburg

Geluk zit in de kleine dingen. Lachende kinderen, zonnebloemen in de tuin, een gezellige markt, een goede film. Maar ook leuke collega’s en afwisselend werk. Dit geluk heb ik. Ik ben graag bij mijn gezin, maar ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Of het nu het beantwoorden van een vraag is, of het opstellen van een koopovereenkomst, ik doe het allemaal even graag. Daarbij probeer ik zorgvuldig en oplossingsgericht te werken, goed naar onze klanten te luisteren en ze zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Want ook een tevreden klant, geeft mij weer een beetje geluk. En de klant hopelijk ook.

Nicole van Ruiten
Nicole
e-mailen?

Nicole van Ruiten

Woonconsulente Middelburg

Wat zou het leven saai zijn hè, wanneer iedere dag hetzelfde was? Gelukkig is daar bij mij geen sprake van. In mijn vrije tijd wissel ik mijn vele hobbies, zoals lekker koken, lezen, sporten en uitgaan af. Heerlijk! Maar ook bij Sinke Komejan geniet ik van de afwisseling. Ik hou me als woonconsulent bezig met allerlei verschillende administratieve werkzaamheden en mag ik u te woord staan via telefoon, mail en bij ons op kantoor. De persoonlijke aandacht die ik u daarbij kan geven en uw tevredenheid zijn voor mij de kers op de taart.

Kristel Burger
Kristel
e-mailen?

Kristel Burger

Woonconsulente Middelburg

Het liefst heb ik de hele dag een lach op mijn gezicht. En dat lukt aardig hoor. Mijn afwisselende werk en de gezellige samenwerking met mijn collega’s zijn vaak al reden genoeg. Ook wanneer ik contact met u als klant heb, zal ik dat altijd met een lach doen. En wanneer het resultaat van mijn werk zorgt voor een soepel (ver)koopproces, verschijnt automatisch weer die glimlach. Daar word ik gewoon blij van. Of mijn lachspieren ’s avonds en in de weekenden nog fut hebben? Ja, absoluut. Wandelend over het strand of in het bos, skiënd in Frankrijk of lekker thuis bij het gezin. Mijn lachspieren zijn goed getraind!

Erik de Bruine
Erik
e-mailen?

Erik de Bruine

Vastgoedadviseur Zierikzee

Als geboren en getogen eiland bewoner ben ik helemaal op mijn plek op Schouwen Duiveland. Ik ben zelfs in de makelaardij gaan werken om op dit mooiste eiland van Zeeland te kunnen blijven wonen en werken. En dat werken, dat doe ik op een eigenzinnige manier. Niet standaard, wat dat kan iedereen. In mijn ogen is iedere woning uniek en heeft het ook een eigen marktbenadering nodig om tot het beste resultaat te komen. Daar ga ik voor! Dat ik tijdens de waardebepalingen, bezichtigingen en aankopen contact mag hebben met oprechte mensen, maakt mijn werk nóg mooier.

Annette Kooman
Annette
e-mailen?

Annette Kooman

Woonconsulente Zierikzee

Er werd me gevraagd of ik iets over mijn werk wilde vertellen. Nou, heeft u even? Mijn werk is namelijk zo divers, dat ik er wel kantjes vol over zou kunnen schrijven. Die zal ik u besparen hoor. Ik hou het bij: ondersteuning van de makelaars, contact met klanten en het uitvoeren van administratieve taken van het begin van een verkoopproces tot het eind. Dat is ook meteen wat ik zo leuk vind, dat ik bij het hele proces betrokken ben. Zo kan ik ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en u de best mogelijke service krijgt. En zeker niet onbelangrijk: dat alles mag ik doen in een heel leuk team!

Debby Van Gilst
Debby
e-mailen?

Debby Van Gilst

Woonconsulente Zierikzee

Er wordt achter de schermen een hoop geregeld bij de aan/verkoop van uw woning. Een deel van die taken, zoals het opmaken van een koopakte of regelen van een eindinspectie, voer ik uit. Dat is leuk om te doen. Maar nog leuker vind ik de begeleiding die ik u kan geven in het hele proces. Zo ontspannen als ik me voel tijdens het lezen van een goed boek, zo zorgeloos probeer ik uw aan/verkoopproces ook te maken. Ik leg alles duidelijk uit en denk met u mee. Het mooiste resultaat daarvan? Een succesvolle aan/verkoop en uw tevredenheid met onze service!

Natasja Schreuder
Natasja
e-mailen?

Natasja Schreuder

Woonconsulente Zierikzee

-

Wilco Wisse
Wilco
e-mailen?

Wilco Wisse

Vastgoedadviseur Koudekerke

Verhalen, ik hou ervan. Ik ben een echte nieuwsfreak. Dat uit zich in het vreten nieuws van internetsites en social media tot de krant. Maar ook in het luisteren naar verhalen van de mensen die ik dagelijks tijdens mijn werk spreek. Hun verhaal, úw verhaal, boeit me enorm. Ik vind het een voorrecht om een deel van het verhaal te mogen uitmaken, als het gaat om woonwensen. Door helder en snel te communiceren en te doen wat ik beloof, ga ik steeds voor het beste resultaat. De waardering die ik hiervoor van klanten krijg, doet mij iedere dag opnieuw mijn beste beentje voorzetten.

Thérèse Wisse
Thérèse
e-mailen?

Thérèse Wisse

Kand.-Reg. Makelaar/Taxateur o.z.

Het leuke van werken bij een makelaar op een dorp, is de laagdrempeligheid. Ik woon zelf in Koudekerke, waar ook het kantoor van Zwaan gevestigd is, en ken veel mensen uit de omgeving. Persoonlijk, maar ook omdat ik ze nog herken van bijvoorbeeld 10 jaar geleden, toen ze een huis bij ons kochten of verkochten. Dat is leuk voor mij én voor de klant. Toch komen er genoeg onbekenden bij ons binnen, ook Duitsers op zoek naar een recreatiewoning. Gelukkig spreek ik goed Duits, dus kan ik ook hen naar tevredenheid verder helpen. Ik snap trouwens heel goed dat ze in deze mooie streek zoeken. Heerlijk uitwaaien op het strand van Dishoek. Ik doe het regelmatig. Fotocamera mee en ik ben vertrokken!

Tannie Gideonse
Tannie
e-mailen?

Tannie Gideonse

Medewerker financiën

Naast mijn werk en natuurlijk mijn gezin gaat mijn hele vrije tijd op aan vrijwilligerswerk. Vakantie vieren doen we al 20 jaar met de caravan en altijd in Hongarije, dit land heeft onze grote liefde.

Henk Daalhuizen
Henk
e-mailen?

Henk Daalhuizen

Directeur/Erkend Hypotheekadviseur

Al jaren bewonder ik het ondernemerschap van Steve Jobs en zijn gave om eenvoud en gebruik gemak met elkaar te combineren. Naast Apple is muziek en film niet weg te denken in mijn dagelijkse bezigheden.

Ronald Moerdijk
Ronald
e-mailen?

Ronald Moerdijk

Teamleider Binnendienst

Ronald, is als teamleider verantwoordelijk voor de interne organisatie. Hij zorgt er voor dat de interne processen goed worden ingevuld en de contacten met onze klanten optimaal verlopen!

Pascala  Groenendijk
Pascala
e-mailen?

Pascala Groenendijk

Hypothecair Planner

Mijn grootste hobby is op vakantie gaan, en dat in combinatie met geocaching zorgt dat ervoor dat je op de meest bijzondere plekken in Nederland en op de rest van de wereld komt.

Antoine De Dreu
Antoine
e-mailen?

Antoine De Dreu

Erkend Hypotheekadviseur

Mijn hobby’s zijn reizen naar verre oorden met mijn lieve vriendin, lekker eten en drinken, auto’s, fitness en muziek. Ik ben een echte Bourgondier die volop geniet van het leven met gezellige mensen.

Jorina de Nooijer
Jorina
e-mailen?

Jorina de Nooijer

Commercieel medewerker

De zon..! in de zomer ben ik elk vrij moment op het strand, in de tuin of op terras te vinden. Op vakantie gaan en weekendjes weg, winkelen en gezelligheid met mijn vriendinnen en familie!

Marianne  van Houte
Marianne
e-mailen?

Marianne van Houte

Commercieel medewerker

Sinds mei 2015 werk ik bij de Hypotheekshop. Een veelzijdige baan in een leuk team, met veel dynamiek en afwisseling. Naast werk geniet ik van mijn gezin, lekker eten, een terrasje pakken met vrienden, naar het strand en op pad met de vouwwagen.

Nadine van Belzen
Nadine
e-mailen?

Nadine van Belzen

Commercieel medewerkster

Nadine is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Ze verzorgt inhoudelijke, administratieve en direct ondersteunende werkzaamheden op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?