Zilte Zaak

Aan de Gildeweg 6 in Vlissingen opent net voor de Kerstdagen de moderne Zeeviswinkel Cash & Carry haar deuren. De totale concept-ontwikkeling voor deze zaak werd van begin tot eind begeleid door Gwyn Remmerswaal van Remmerswaal Retail en Design. Het bedrijf is een specialist in dienstverlening voor de detailhandel in versproducten.

“We denken winkelconcepten uit en hebben ook hier in Vlissingen een actieve rol gespeeld in de realisatie van deze zaak,” vertelt Gwyn Remmerswaal. “De ligging direct naast de AH XL is een perfecte locatie voor een verswinkel,” zo weet Remmerswaal uit ervaring. “Na het eerste telefoontje naar Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars kwamen we in contact met bedrijfsmakelaar Jeroen Visser. Het klikte meteen. Jeroen is een no-nonsense type; rechttoe, rechtaan. Zijn adequate aanpak werkte erg goed, niets dan lof.”

Voor een succesvolle verswinkel zijn een aantal aspecten belangrijk: ligging, bezoekersstromen, voldoende parking en voldoende puibreedte om ‘stopkracht’ te generen; één blik in de winkel moet voldoende zijn om er even binnen te stappen. Zo aantrekkelijk wordt ook de nieuwe Zeevishandel met een oppervlakte van 355 m2 en een extra grote vistoonbank, waar voor iedere visliefhebber genoeg keuze is. Een royale leefbak met kreeft, krab en schaal- en schelpdieren komt in de zaak met daarnaast een 32-tal zitplaatsen waar eenvoudige snacks als ook vismenu’s worden geserveerd. “Er is samen hard aangewerkt om voor de Kerstdagen open te gaan, want deze topperiode mag je als viszaak natuurlijk niet missen!"

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?