World of Drinks-waardig

Marco de Vrieze en zijn compagnons Lennert de Vrieze en Anton Krijnse Locker waren al langere tijd op zoek naar een nieuw bedrijfspand. Hun groothandel World of Drinks zat vanwege toenemend volume al twee jaar in een te krap jasje. Ze huren, mede dankzij tussenkomst van Sinke Komejan, nu het bedrijfspand Klarinetweg 28 in Middelburg. 

 

De groeiende onderneming vroeg om meer ruimte, een centrale ligging en goede bereikbaarheid. Marco: “Voor ons nieuwe logistiek distributiecentrum was de ligging één van de belangrijkste uitgangspunten. We leveren namelijk door heel Zeeland. Onze nieuwe locatie aan de Klarinetweg in Middelburg is wat dat betreft echt ideaal gelegen. Het ligt direct aan alle uitvalswegen voor de hele regio.” 

Eerdere onderhandelingen met de verhuurder liepen spaak, waarna Marco, Lennert en Anton de zaak even lieten rusten. Tot Sinke Komejan erbij betrokken raakte. Marco: “Zij hebben ervoor gezorgd dat we toch tot een akkoord konden komen.” Niet ieder bedrijfspand met veel ruimte, een centrale ligging en goede bereikbaarheid kon de goedkeuring van de ondernemers wegdragen. “Nee, we hebben meerdere panden bezichtigd, maar die waren het toch net niet. Voor onze opslag is het van belang dat een pand ook goed geïsoleerd is. En daarnaast vinden we de uitstraling ook belangrijk. Het moet er een beetje ‘World of Drinks-waardig’ uitzien. Geen blikken doos, maar ook niet chique hoor. Gewoon degelijk en van goede kwaliteit. Daar staan we binnen ons bedrijf ook voor.” 

Waar Marco, Lennert en Anton eerst een tekort aan ruimte hadden in twee aparte bedrijfspanden, hebben ze nu alles onder één dak met zelfs nog plek over. “De huidige ruimte is twee keer zo groot als de vorige, dus nog voldoende mogelijkheden voor groei. Daarnaast werkt het natuurlijk vanuit één pand een stuk efficiënter.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?