Wij zijn wéér De Hypotheekshop van het jaar!

Amsterdam, juni 2018 - De Hypotheekshop franchisenemer Henk Daalhuizen is voor de tweede keer uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar. Daalhuizen onderscheidt zich door zijn gedreven onder-nemerschap, zijn positieve bijdrage aan de franchiseformule en zijn innova-tieve manier van werken. Op de jaarlijkse bijeenkomst voor franchisenemers in Hoek van Holland werd hij door Commer-cieel Directeur CMIS Franchise Marisa Lodewijks in het zonnetje gezet.

 

“Henk is een enorm gedreven ondernemer. Samen met zijn team zet hij zich altijd voor de volle honderd procent in voor zijn klanten. En dat zien we terug in de klantreviews. Die zijn uitstekend. Daarnaast draagt Henk onze merknaam op een professionele en enthousiaste manier uit en is hij innovatiegericht. Hij is echt een ambassadeur van de formule en het merk.”, zegt Marisa Lodewijks.

 

Henk Daalhuizen is vereerd de titel van Franchisenemer van het jaar 2018 aankomend jaar te mogen dragen. “Ik ben trots de beste Shop van 2018 te zijn. Het is een mooie erkenning van de expertise en gedrevenheid van ons team. Wat ons werk leuk maakt? De persoonlijke contacten met onze klanten in onze kantoren in Middelburg, Goes, Zierikzee en Ouddorp. We luisteren graag naar hun verhalen, woonwensen en dromen. Het mooie aan ons vak is, dat wij die droom kunnen helpen realiseren. En als dat lukt? Dan genieten we net zo hard mee!”, aldus Henk.

 

De Hypotheekshop geeft altijd onafhankelijk, eerlijk advies. Objectief, zonder voorkeuren van de adviseur en op basis van de persoonlijke wensen en omstandigheden van de klant. De Hypotheekshop-adviseur vergelijkt alle verschillende geldverstrekkers en kan zo de scherpste rente en de beste voorwaarden uit de markt bieden. Zo weet de klant zeker dat hij of zij het beste advies krijgt.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?