Toledo's Pad

Sinke Komejan Makelaars hecht sinds jaar en dag aan goede, professionele fotografie. Veel van de te koop staande huizen worden gefotografeerd door PROFOTO. Saskia en Arthur Vahlenkamp zijn de drijvende krachten achter dit Zeeuwse bedrijf. Saskia heeft aan één telefoontje genoeg om alles te organiseren. Meestal is binnen enkele dagen de fotografie geregeld. 

Saskia: “Met name de afwisseling en het contact met de mensen vind ik erg boeiend. In ons werk leggen we de lat hoog. We komen per slot van rekening namens de makelaar bij de mensen thuis. Het is belangrijk dat iemand zich dan op zijn gemak voelt. Naast goed technisch te kunnen fotograferen - in en om elke woning zijn de omstandigheden anders - is het persoonlijk contact met de mensen dus heel belangrijk.” 

Checklist met tips e fotografie op locatie wordt verzorgd door Arthur. Als het nodig is wordt er nog een collega-fotograaf meegenomen, bijvoorbeeld voor drone-opnames. Hoe gaat het hele proces nu in z’n werk? Saskia verduidelijkt: "Wij krijgen de klantgegevens door van de makelaar en nemen contact op met de klant om een afspraak in te plannen. Vervolgens wordt er per mail een checklijst gestuurd waar handige tips op staan ter voorbereiding op de fotografie. Bijna iedereen ervaart dit als erg prettig, omdat mensen dan weten wat ze kunnen verwachten. 

Als Arthur op locatie komt dan legt hij eerst uit wat hij allemaal gaat doen, want naast fotografie kan men ook kiezen voor 360° foto’s en een kort filmpje. Dit alles zorgt voor een betere vindbaarheid op Funda. Daarnaast kunnen mensen ook nog kiezen voor een hoogtefoto, die we zelf verzorgen. En zoals gezegd, horen ook dronefoto’s tot de mogelijkheden.” Om goed up-to-date te blijven qua technieken en verschillende soorten media heeft PROFOTO samenwerkings-verbanden met andere partijen. Zo kan de kwaliteit gegarandeerd blijven. 

 

Perfecte presentatie
Heeft u verkoopplannen en wilt u meer weten over de mogelijk-heden voor een goede (online) presentatie van uw huis, lees dan verder op pagina 73 of neem contact op met een van onze vestigingen.

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?