Splinternieuwe bakkerij aan het kanaal in Goes

Het gaat goed met Bakkerij Den Soeten Inval, zo goed dat de bakkerij in de binnenstad nu echt te klein wordt. Binnenkort zal gestart worden met de bouw van een gloednieuwe authentieke bakkerij. Eigenaar Hans Voordijk: “Momenteel hebben we vier winkels. Twee van ‘Den Soeten Inval’ in Goes en ons label ‘De Smaak van Toen’ is gevestigd in Goes en Middelburg. Alle ambachtelijke producten voor deze vier winkels worden bereid in de bakkerij van het pand aan de Opril Grote Markt in Goes. Zeker met onze toekomstplannen wordt het hier simpelweg te klein.”

“Ik vond het belangrijk om wel in de buurt van de binnenstad van Goes te blijven, dus ben ik in die omgeving op zoek gegaan naar een stuk bouwgrond. Naast de Praxis in Goes vond ik een geschikte locatie, een mooie plek aan het kanaal. Bij nieuwbouw komt uiteraard veel kijken. TenBa is gespecialiseerd in de ontwikkeling van bakkerijen en heeft mij voor dit gedeelte geadviseerd. Zodra het ontwerp voor binnen klaar was, ben ik hiermee naar Archikon Architecten gegaan. Zij hebben de buitenkant ontworpen.” 

De totale oppervlakte van de nieuwe bakkerij, met authenthieke ovens en apparatuur wordt maar liefst 1.500 m2. Naar verwachting start de bouw in september dit jaar. Door de zee aan ruimte kan er extra geproduceerd worden, dit is zeker nodig voor de toekomstplannen van Voordijk. Hans: “We leveren nu al aan horeca, retail, verzorgingshuizen, etcetera maar willen dit graag verder uitbreiden.”

“Bij zowel de aankoop van de vier winkels in het verleden als nu bij dit nieuwe project heeft Koos Schreuder van Sinke Komejan mij goed en professioneel begeleid. Ook voor deskundige taxaties kan ik rekenen op de expertise van het team aan bedrijfsmakelaars. Ik vind het erg prettig samenwerken met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars vanwege het persoonlijke contact. Een vast aanspreekpunt vind ik erg belangrijk, Koos weet precies wat er speelt en wat mijn wensen zijn.” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?