Prachtig pand in monumentaal Zierikzee te koop

Meneer Deurloo is al 15 jaar lang eigenaar van het schitterende monumentenpand “de Halve Mane” aan het Havenplein te Zierikzee. Het is een monumentaal herenhuis uit het V.O.C (Verenigde Oost-Indische Compagnie) tijdperk. Het pand dateert uit de 16e eeuw en diverse authentieke elementen zijn bewaard gebleven zoals balkenplafonds, haardpartijen en ornamenten. Nu zijn dochter het huis heeft verlaten, is de woning veel te groot geworden en meneer Deurloo heeft zelfs besloten Zierikzee te verlaten.

De familie Deurloo bestaat uit echte ondernemers. In Zierikzee bevinden zich veel zaken van hen. Maar nu is het tijd om Zierikzee te verlaten. “Ik ben al 74 jaar en ik wil het pand niet blijven onderhouden. Ik vind het eigenlijk erg jammer om weg te gaan, maar als ik Zierikzee ga missen, dan kom ik gewoon weer terug” vertelt meneer Deurloo.

Meneer Deurloo ervaart het contact met Sinke Komejan als erg prettig. “Ik word regelmatig op de hoogte gehouden door de makelaar. Als ik het tijd vind voor een gesprek, kan ik hen altijd bellen om een afspraak te maken. Ik heb voor Sinke Komejan gekozen omdat zij erg bekend zijn en goede reclame maken op hun website en met hun krant. Het pand staat zo’n anderhalf jaar te koop. Er zijn al wel bezichtigingen geweest, maar je merkt wel dat het een uniek pand is en te groot voor gewone particulieren. Het is bijvoorbeeld meer geschikt voor ondernemers vanwege de mogelijkheden voor een eigen kantoor aan huis of voor het realiseren van logies en ontbijt. Het pand biedt erg veel ruimte, heeft vier slaapkamers en een tweede verdieping die met de vaste trap te bereiken is. Het is een prachtige locatie want je woont hartje centrum, maar je hoort niks van het geluid van de stad. En via de achteruitgang fiets je zo naar de haven. Verder is het huis goed onderhouden en instapklaar. De koper kan er zo in en ik kan er zo uit!”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?