Op dezelfde dag zowel de koop als de verkoop getekend

In 1995 wandelde meneer Thielen door Westenschouwen waar hij een fraai perceel te koop zag staan. Meneer en mevrouw Thielen hadden altijd al het idee gehad om een stuk grond te kopen en zelf iets te laten bouwen. Zij kochten het stuk land en in 1996 lieten zij hier een semibungalow op bouwen. Twintig jaar later heeft makelaar Erik de Bruine van Sinke Komejan de woning succesvol voor hen verkocht.

Mevrouw Thielen: “Destijds kwamen we hier vaak om te wandelen voor onze rust, naast ons hectische bedrijf. Wij woonden toen nog boven onze winkel ‘Frank Thielen Optiek’ in Oost-Souburg. De semibungalow diende als weekend- en vakantiewoning om ons terug te trekken van alle drukte.” Wanneer in 2005 hun neef de winkel en de woning erboven overnam, verhuisde het echtpaar naar hun semibungalow te Westenschouwen. Het gelijkvloerse woonprogramma vinden zij toch wel een van de grote pluspunten van de woning. Maar ook de lichte woonkamer en de zonnige tuin op het zuiden zijn erg aangenaam. “De woning ligt aan het bos en op loopafstand van het strand. Het is een kleine en rustige woonwijk, wat wij overigens heerlijk vonden toen wij nog werkten. Maar nu wij niet meer werken was het toch iets te rustig voor ons. Wij zijn daarom verhuisd naar Vlissingen, waar ik vandaan kom en waar mijn broers en een goede vriendin wonen. Op dezelfde dag hebben we zowel de koop als de verkoop getekend!”

Zij hadden de semibungalow al eerder te koop aangeboden bij Sinke Komejan, maar door te veel twijfels haalden zij hem weer uit de verkoop. “Dit keer waren wij echt klaar om de woning te verkopen, daarom namen wij weer contact op met makelaar Erik de Bruine. Wij zijn zeer tevreden over hem. Hij gaf ons een goede begeleiding en wij hebben altijd vertrouwen in hem gehad. Verder werd alles keurig geregeld door de secretaresses en zij hielden ons overal van op de hoogte. Wij kunnen Sinke Komejan zeker aanbevelen.” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?