Nieuw kantoor op Park Veldzigt

In opdracht van initiatiefnemer Van Ginderen Ontwikkeling & Beheer heeft Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars de verkoop/verhuur van een unieke kantoorvilla op Park Veldzigt Middelburg in bemiddeling gekregen. Een nieuw te bouwen eigentijds gebouw op een unieke A-locatie voor een zeer scherpe prijs. Directeur-eigenaar Gertjan van Ginderen (37) legt uit hoe dit project tot stand is gekomen.

"Park Veldzigt is een unieke A-locatie nabij de binnenstad van Middelburg. De ontwikkeling van kantorenpark Veldzigt loopt nu ruim 10 jaar. De locatie is in deze periode bebouwd met hoogwaardige kantoren waarin gerenommeerde ondernemingen gevestigd zijn. Op één van de laatste percelen heb ik, in samenwerking met architect Joos Nijsse, een zeer representatieve en eigentijdse kantoorvilla ontwikkeld. Als ontwikkelaar ben ik continu op zoek naar uitdagingen, samenwerking en een zo optimaal mogelijk resultaat voor alle betrokken partijen binnen een projectteam. Deze kantoorvilla kan hier een voorbeeld van zijn. Door een optimale samenwerking met diverse gespecialiseerde bedrijven wordt deze kantoorvilla voor een interessante prijs aangeboden. De voordelen voor de toekomstige gebruiker zijn groot. De prijsstelling is gebaseerd op een compleet, hoogwaardig afgewerkt en steutelklaar gebouw. De toekomstige koper/huurder heeft nog volop mogelijkheden om zijn wensen en eisen in te brengen zodat hiermee het gebouw de eigen identiteit van de toekomstige gebruiker kan versterken."

Daglicht en duurzaamheid

Het ontwerp is, mede dankzij de ellipsvorm, grote glaspartijen en natuurlijke uitstraling zeer eigentijds te noemen. Daglicht en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van het ontwerp. De 20 meter lange glaspartijen en glazen sheddaken zorgen ervoor dat daglicht langs alle zijden in het gebouw binnen kan dringen. Door de beoogde installaties wordt het gebouw zeer energiezuinig. Gertjan: "Het gebouw kan worden uitgebreid met een extra verdieping, de mogelijkheid bestaat ook om dit in een later stadium te doen. Algemeen, en met name op Park Veldzigt, spelen de parkeervoorzieningen een belangrijke factor voor ondernemingen. De toekomstige gebruiker van deze kantoorvilla heeft, in tegenstelling tot andere ondernemingen op Park Veldzigt, de mogelijkheid om over een groot aantal parkeerplaatsen te beschikken. Kortom: alle ingrediënten voor een hoogwaardig eindresultaat zijn volgens mij aanwezig. Samen met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars zoeken we naar een koper of huurder die samen de uitdaging hiervoor aan wil gaan zodat er volgend jaar op deze locatie een uniek gebouw kan staan!"

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?