Nieuw hoofdstuk voor Tamerus Motorservice

Ruim twintig jaar hebben Wim en Nelleke Tamerus hun bedrijf Tamerus Motorservice met veel plezier gerund vanaf Groene Weegje 20 in Zierikzee. “En nog steeds”, voegt Nelleke daar aan toe. Maar ze zijn tegelijkertijd toe aan een nieuwe stap. 

Ze begonnen hun zaak in reparatie en onderhoud van motoren in 1995. Drie jaar later maakten ze de overstap naar het huidige pand. Dit was ideaal voor ze. Nelleke: “Het biedt alle ruimte, binnen en buiten. Ook de ligging is gunstig. Rustig, maar tegelijkertijd op loopafstand van het centrum en het busstation. Bovendien is het makkelijk aan te rijden en er is voldoende parkeergelegenheid.” 

Wim en Nelleke werken al jaren bijzonder hard om hun klanten het hele jaar door de allerbeste service te geven. Maar nu willen ze meer tijd gaan vrijmaken voor andere dingen. Tamerus Motorservice staat te koop. “We hebben het altijd met veel plezier gedaan, maar op onze leeftijd is het een logische stap”, zegt Nelleke. “Het contact met onze klanten ga ik wel ontzettend missen.” En Wim: “We hebben alle vertrouwen in Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, dat ze een koper zullen vinden. Ik hoop dat er iemand komt die de hele zaak overneemt, zodat onze klanten hier blijvend terecht kunnen. Zelf hebben we de zaak bewust klein gehouden, maar als je ondernemer bent en bijvoorbeeld ook de verkooptak erbij neemt, kun je er nog zoveel meer van maken. Zeker als je kwaliteit en service blijft leveren.” Nu rest dus alleen de vraag: Wie schrijft het volgende hoofdstuk van Tamerus Motorservice?

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?