Mooie woning te koop in Goes

De familie Verschoore woont al 29 jaar met veel plezier in de Langemeet in Goes. Ze genieten graag van het uitzicht over het park vanuit hun zonnige tuinkamer. Het huis wordt nu te groot en daarom staat sinds kort de woning bij Sinke Komejan Makelaars te koop. Makelaar Simon Corbijn gaat zijn uiterste best doen om te zorgen voor een succesvol verkoopproces.

Het koppel heeft besloten hun prettige huis te koop te zetten, maar met gemengde gevoelens, want ze hebben nog geen nieuwe woning. “Het huis is zo fijn en ik zou er graag willen blijven, maar het is gewoon te ruim voor ons”, legt mevrouw Verschoore uit. Wel willen ze erg graag in Goes blijven. Meneer Verschoore is hier geboren en getogen en heeft hier ook een eigen zaak gehad.  Ook wonen hun vrienden en familie in Goes. De goed onderhouden woning ligt op loop- en fietsafstand van de stad en heeft een rustige locatie met een groene omgeving. Pluspunten van het huis zijn de ligging, de marmeren vloer met vloerverwarming, de royale woonkamer en de mooie lichte tuinkamer met uitzicht over de verzorgde tuin en het park.

Mevrouw Verschoore: “We ervaren dat Sinke Komejan erg actief is met promotie en adverteren en de verkoopbrochure ziet er mooi en verzorgd uit. Hun kantoor bevindt zich op een goede locatie in Goes waar veel mensen voorbij lopen. Er hangt een foto van onze woning in de etalage. We hebben ook regelmatig contact met de makelaar. Het contact ervaren wij als erg prettig en Simon geeft ons een goed gevoel over het verkooptraject. Ook doen wij mee aan de Open Huizen Dag, we hebben er erg veel zin in!” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?