Monumentaal pand met fraaie ligging onder­aan de vuurtoren

Binnen een klein jaar was het schitterende monumentale pand in Nieuw Haamstede, direct gelegen naast de vuurtoren op een perceel van 4350 m2 eigen grond, van de familie Derijcke al verkocht! De familie is erg tevreden met de handelswijze van makelaar Erik de Bruine van Sinke Komejan en beveelt hem iedereen aan. 

De monumentale voormalige vuurwachterswoning stamt uit 1840 en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. Het geheel is één en al sfeer. Zowel de authentieke details van de woning in combinatie met de magnifieke ligging maken dit tot een bijzonder geheel. Meneer Derijcke: “De woning en de tuin zijn gemoderniseerd naar eigen smaak door een architect. Het huis straalt rust uit, heeft mooie hoge plafonds en biedt erg veel ruimte, maar het grootste pluspunt is toch wel de fraaie ligging onderaan de vuurtoren. Oorspronkelijk komt mijn familie uit Zeeuws-Vlaanderen maar ik ben in Amsterdam geboren en we hebben altijd in Rotterdam gewoond. We genoten regelmatig met onze stacaravan van het Zeeuwse. Maar nu willen we graag dichterbij de kinderen gaan wonen vanwege onze leeftijd. Onze ene dochter woont in Willemstad, Noord-Brabant en onze andere dochter woont in Papendrecht. Wij hebben in Willemstad een oud huis gekocht dat wordt afgebroken en weer opnieuw wordt opgebouwd. Wij gaan Zeeland zeker erg missen, we hebben hier 25 jaar met veel plezier gewoond!”

“Wij hebben gekozen voor Sinke Komejan omdat zij de meeste huizen verkopen. Makelaar Erik de Bruine kan ik zeker iedereen aanbevelen! Zeer kundig en denkt zowel mee met de verkopende partij als de kopende partij. We hebben wel zeven bezichtigingen gehad en de woning was erg snel verkocht.” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?