Met één stap de gezelligheid in!

Bert van Iterson en Xandra Blankers hebben maar liefst achtentwintig jaar lang in de Nieuwstraat in Vlissingen gewoond. Nu zijn ze beiden gepensioneerd en de verlangens om meer buiten te leven en om van de natuur te genieten kwamen langzaam naar boven. Hun woning heeft maar kort bij Sinke Komejan te koop gestaan en Bert zijn droom om een huis te laten bouwen wordt eindelijk werkelijkheid!  

Het Rijksmonument uit 1650 is in 1988 volledig gerenoveerd. Door de combinatie van oud en nieuw, is het een heel comfortabel monumentenpand met mooie, harmonieuze ruimten en met een aantal oude sfeerelementen zoals balkenplafonds, oude ramen en een prachtige achtergevel. Xandra: “We wonen boven, wat veel privacy geeft en waardoor we de luxe van een eigen garage en een eigen oprit hebben. Ook de locatie is een pluspunt. Hartje centrum, vlakbij de winkels, de terrasjes, de jachthaven, de Schelde en de Boulevard. In huis is het stil en rustig maar zodra je de voordeur uitstapt, stap je de gezelligheid in! Je maakt snel een praatje op straat.”

Bert wilde al heel lang een nieuw huis bouwen. “We hebben in Zoutelande een kavel naar ons zin gevonden. Het is nu een groene achtertuin in een bestaande wijk, vlak achter de duinen. In september verhuizen we naar een tijdelijk onderkomen en in 2017 naar het nieuwe huis!” 

“Van een collega hoorden we hele enthousiaste en positieve verhalen over Sinke Komejan Makelaars. Zodoende ‘moesten’ we deze makelaar wel uitnodigen voor een eerste gesprek. Makelaar Michael Jellema nam tijdens het eerste contact uitgebreid de tijd om kennis te maken, onze wensen betreft de verkoop te inventariseren en een vrijblijvende waardebepaling te maken. We zijn meer dan 100% tevreden, een betere dienstverlening kunnen wij ons niet voorstellen! De communicatie en de samenwerking tussen de makelaar en het team op kantoor verloopt naadloos. Kortom een snelle, efficiënte en klantgerichte dienstverlening. 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?