MBE Afbouw gaat nieuw avontuur aan

Ze zitten tot op heden naar volle tevredenheid aan de Voltaweg in Middelburg maar toch gaat MBE Afbouw B.V. een nieuw avontuur aan: een compleet nieuw pand aan de Kleverskerkseweg 17 in Middelburg. Eigenaren Casper en zijn zoon Ricardo van Belzen leggen uit waarom.

“Een groot deel van ons huidige pand verhuren we aan een ander bedrijf. Gezien de enorme groei daarvan werd gevraagd of er nog meer ruimte beschikbaar gesteld kon worden, wat betekende dat we zelf op zoek moesten gaan naar een nieuwe plek voor MBE Afbouw. Dat is een flinke investering maar we zijn er van overtuigd dat het een juiste beslissing is.

Zelf groeit MBE Afbouw, gespecialiseerd in het plaatsen van binnenwanden en systeemplafonds, ook gestaag door. We bieden nu al dagelijks werk voor gemiddeld zo’n vijftig mensen. De nieuwbouw geeft ons straks de mogelijkheid om nog verder door te groeien. Dat ‘straks’ is vanaf eind zomer 2019. Dan staat er een mooi pand met een warme uitstraling, wat past bij ons bedrijf. Saamhorigheid en dingen voor elkaar over hebben vinden we ontzettend belangrijk, want kwaliteit en kwantiteit is de basis van ons succes.

Voor de gemeente Middelburg is de nieuwbouw van MBE Afbouw een kwaliteitsimpuls. Zij ziet deze locatie graag opgeknapt en is blij dat wij ons hier als eerste willen vestigen. Inmiddels zijn er al meer gegadigden. Logisch uiteraard, want het is echt een prachtige zichtlocatie en een perfecte uitvalsbasis. Van hieruit bedienen wij straks al onze klanten voor de hele regio Zuid-West-Nederland.”

MBE Afbouw verhuurt straks een deel van de nieuwbouw. Geïnteresseerden kunnen terecht bij Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?