Landgoed Buitenlust met plezier verkocht en gekocht

Vierentwintig jaar lang hebben meneer en mevrouw Stoffels met veel plezier in Veere gewoond, waar zij de eigenaren waren van Landgoed Buitenlust. Het onderhoud van het landgoed kostte het echtpaar steeds meer moeite. Ze besloten het rustiger aan te doen, hun woning te verkopen en te verhuizen naar een heerlijk appartement in Oostkapelle.

Landgoed Buitenlust is een perceel van maar liefst 13.790 m2, bestaande uit een woonboerderij, een ruime schuur, weiden, een paardenstal en een dressuurbak. En het strand, de winkels en het bos liggen op een steenworp afstand. Kortom, een ruime woning op een prachtige locatie! Na jaren hiervan genoten te hebben verkochten zij hun woning met succes via Sinke Komejan Makelaars. 

Meneer Stoffels: “Wij zijn zeer te spreken over makelaar Michael Jellema. Hij heeft verstand van zaken en hij heeft het fantastisch gedaan! Eveneens zijn wij tevreden over makelaar Frederique Klijberg die het overnam van Michael toen hij op vakantie was. Ook de dames van het kantoor hebben ons zeer professioneel, vriendelijk, correct en geduldig te woord gestaan.”

“Toen er een aankoopmakelaar bij kwam kijken dacht ik dat het moeilijker zou worden. Maar dankzij het toedoen van Michael Jellema zijn wij overeengekomen tot een correcte prijs. Ik heb veel bewondering voor hem. Ook de kopers zijn tevreden over de onderhandelingen. Wij hebben leuk contact met hen en zij komen regelmatig langs voor de voorbereidingen. De woning wordt met plezier verkocht en gekocht.”

 “Wij hebben een appartement gekocht in Veldzigt in Oostkapelle, nabij Domburg. We hebben vier woningen bekeken maar dit appartement was helemaal naar wens. Het ziet er keurig en goed onderhouden uit en het heeft een prachtig uitzicht. Het park, strand en het bos liggen allen op loopafstand.” Het echtpaar verhuisde op 5 december naar hun nieuwe woning. Dat was veel (verhuis)pakketjes uitpakken op pakjesavond!

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?