Kopen en verkopen bij Sinke Komejan!

Mevrouw De Lange woont al 40 jaar lang in een fraaie vrijstaande bungalow aan de Goesestraatweg in 's-Gravenpolder. Vanwege de aankoop van een penthouse in Hansweert staat dit bijzondere stekje nu te koop! De woning is gesitueerd op een ruim bemeten perceel van 945m2. In de prachtige bloementuin staat elk seizoen weer iets anders in de bloei. ‘s-Gravenpolder is een plaats met heel veel voorzieningen en de stad Goes is makkelijk te bereiken, vooral met het openbaar vervoer door de bushalte voor de deur. 

Mevrouw De Lange: “Mijn partner en ik maken graag verre reizen en Noorwegen is het favoriete vakantieland, wij hebben daar een tweede huis in de prachtige natuur. Daar zijn we dan ook in de zomer te vinden en wat is er gemakkelijker om de voordeur achter je dicht te trekken van een appartement. Nu waren we nog niet actief aan het zoeken naar een andere woonruimte, maar de prachtig uitgevoerde glossy, de zomer-editie van Sinke Komejan Makelaars bracht daar verandering in. Ik had het magazine na het doorbladeren dan ook bijna bij het oud papier gedaan, toen ik de advertentie zag van het penthouse in Hansweert. Na de eerste bezichtiging met vrienden, mijn partner was al in Noorwegen, was ik helemaal verkocht. Wat een mooi appartement! Ik heb dan ook naar Noorwegen gebeld en gevraagd om dringend terug te komen. Na een paar dagen was het koopcontract getekend en we worden binnenkort de trotse eigenaren van een prachtig penthouse met zicht op de Westerschelde.”

“We hebben toen kennis gemaakt met makelaar Simon Corbijn van Sinke Komejan. Die ontmoeting resulteerde in een voortzetting, want ook mijn huis in ‘s-Gravenpolder is door Simon Corbijn in de verkoop gezet. Inmiddels is na 6 weken het huis verkocht en we zijn dan ook zeer tevreden met Simon Corbijn van Sinke Komejan Makelaars.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?