Het leukste huis van Zeeland!

Xander en Jacqueline Koppelmans hadden maar een doel en dat was zoveel mogelijk cultuur van Zeeland meekrijgen. Deze droom hebben zij de afgelopen acht jaar waargemaakt in dit unieke pand gelegen in het centrum van Middelburg. Door de verhuiskriebels van het stel kwam de woning bij Sinke Komejan te koop en binnen rap tempo was het verkocht! 

Het pand uit de 16e eeuw heeft door de eeuwen heen gediend als pakhuis, discotheek (Meccano), bioscoop en als atelier. De Kunstenaars Paul en Menno de Nooijer hebben hier de speelfilm Exit opgenomen. Xander: “Wie kan dat nou zeggen, dat er een speelfilm in hun huis is opgenomen? Het huis biedt vele mogelijkheden en er is al veel georganiseerd, zoals concerten van Racoon en Roel van Velzen met tweehonderd man als publiek!”

“We werden beide vijftig jaar en kregen verhuiskriebels, het was tijd voor iets anders! We zijn op een boerderij gaan wonen, dat wilden we graag nu we het nog zelf kunnen opknappen en onderhouden. Het is het tegenovergestelde van wonen in de stad, het is hier erg rustig. We hebben geen buren en de herten en konijntjes lopen in de achtertuin. Het is ongeveer een uur rijden naar het werk maar dat is het zeker waard!” 

“Een vriend uit Breda raadde Sinke Komejan aan. Hij ontving regelmatig een brochure met duurdere woningen erin waar onze woning zeker in zou passen. Wij hebben meteen contact opgenomen en gevraagd of ze ons huis binnen een half jaar konden verkopen. Zonder ook maar enige twijfel antwoordde makelaar Michael Jellema dat hem dit ging lukken. De open huizen route was een groot succes. Deze dag hebben maar liefst dertig tot veertig personen het pand bezichtigd! Ook de huidige kopers waren hierbij aanwezig. Wij wisten meteen dat zij het zouden worden, zij waardeerden het huis precies zoals wij dit deden. En Michael Jellema kwam zijn belofte na, want binnen twee maanden was het huis verkocht! Wij zijn erg gelukkig met de actieve verkoop via Sinke Komejan en ook met de huidige kopers.” 

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?