Een zelf ontworpen strandhuis

Pim van der Ven komt al van kinds af aan regelmatig in Zeeland. Zijn ouders hadden een vakantieverblijf in Oostkapelle. Nu geniet Pim al jaren van zijn zelf ontworpen strandhuis in Burgh-Haamstede, op een van de mooiste plekjes in Zeeland. Het recreatieve familieverblijf ‘Villa Curve’ staat sinds kort in de verkoop bij Sinke Komejan Makelaars.

Nadat hij zijn opleiding had afgerond aan de TU in Delft, heeft Pim in 1992 een architectenbureau opgericht in zijn woonplaats Rotterdam. Naast de grote projecten van het architectenbureau, zoals woningbouw, kantoren en winkelcentra, was het steeds weer een leuke uitdaging om voor zichzelf een huis te ontwerpen. 

Pim: “Dit is het derde huis dat ik voor mijzelf heb ontworpen. Ik heb mezelf vooral laten inspireren door de omgeving. Het is er heerlijk open en licht. Daarom heb ik gekozen voor mooie lichte materialen zoals glas, hout en ruwe stenen. Tijdens de bouw kwam ik regelmatig langs om de boel in de gaten te houden. Ik was erg benieuwd of alles zo zou worden zoals ik in gedachte had!”

De woning heeft een unieke indeling en vormgeving en is geschikt als permanente woning of als recreatief familieverblijf. “Het is een rondlopend huis, gebaseerd op het idee van een hofje. Het is een oase van rust. De voorzijde aan de openbare weg is afgeschermd en de achterzijde is volledig van glas. De glazen gevel kan wel vijftien meter worden opengezet waardoor veel openheid ontstaat naar de royale bosachtige tuin. Je ziet de andere bewoners wel, maar je hoort ze niet. Ook krijg je niets mee van de drukte van het strand die aan de andere kant van de duinen ligt. De ligging is perfect, je geniet van de privacy.” 

Een kennis uit Rotterdam raadde Pim aan om Sinke Komejan in te schakelen bij de verkoop van Villa Curve. Hij vertelde hem dat ze de beste zijn! De woning staat nog maar net in de verkoop maar Pim heeft er alle vertrouwen in dat makelaar Anton Verbraak de mensen enthousiast weet te maken voor zijn schitterende strandhuis.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?