Binnen een maand verkocht!

Het pand aan de Spoorstraat nummer 14 in ’s-Gravenpolder was binnen rap tempo verkocht! De nieuwe trotse eigenaar is Marco de Koster. Hij is nog maar 22 jaar jong en heeft inmiddels al drie en een half jaar zijn eigen bedrijf ‘De Koster fijntimmerwerk’. Twee jaar geleden is hij afgestudeerd aan het HMC (Hout- en Meubileringscollege) te Rotterdam. Hier heeft hij de opleiding voor meubelmaker gevolgd. 

Bent u op zoek naar machinaal timmerwerk, zoals kozijnen, ramen, deuren of trappen? Dan bent u bij Marco aan het juiste adres! Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij hem terecht. “Naast het brede machinale timmerwerk assortiment kunt u hier ook terecht voor restauratie timmerwerk en meubels op maat. Hierbij kunt u denken aan keukens, kasten, balies maar ook gehele interieurs”, vertelt Marco. 

Zijn bedrijf bevindt zich aan de Spoorstraat nummer 2 in ’s-Gravenpolder. “Door de uitbreiding van machines en de houtvoorraad kwam ik ruimte te kort. Het werd erg vol en krap om te werken. Ik was op zoek naar een extra pand, maar de meeste panden voldeden niet aan mijn wensen. Ze waren te klein of te ver weg. Op een dag wandelde ik met mijn vader langs Spoorstraat nummer 14 en we  zagen dat dit pand te koop stond. Ik heb contact opgenomen met vastgoedadviseur Jeroen Visser van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars en hij plande meteen een bezichtiging in. Het ging erg snel. Het was een keurig pand, het lag dichtbij het huidige pand en het was super netjes onderhouden. Na de bezichtiging ben ik nog een paar keer bij Jeroen langs geweest om de financiële zaken te bespreken, het is natuurlijk niet zomaar iets dat je even aanschaft! Het pand heeft maar een maand te koop gestaan tot ik het kocht. Ik ben zeer tevreden over Jeroen Visser, hij heeft mij tijdens het aankoopproces goed begeleid. Het pand wordt nu gebruikt als houtopslag waardoor ik nu meer overzicht heb over de machines en de voorraad.” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?