Betrouwbaar, actief en succesvol!

Toen de familie Hamelink hun vrijstaande woning in de ‘Erasmuswijk’ te Middelburg te koop wilde zetten, nodigden zij meerdere makelaarskantoren uit voor een gesprek. Ze wilden wat kleiner gaan wonen omdat ze een groot deel van het jaar in Frankrijk vertoeven. Sinke Komejan was één van die kantoren.

De heer Hamelink: “Los van de bekende en betrouwbare naam die Sinke Komejan al decennia heeft, vonden wij hun website een erg goed visitekaartje voor een actief makelaarskantoor waarbij presentatie van het aanbod hoog in het vaandel staat.” Mevrouw Hamelink: “Daarnaast hebben wij van vrienden en bekenden eveneens een aanbeveling ontvangen voor Sinke Komejan en dat is evenzo belangrijk.”

Er zijn drie elementen waar familie Hamelink het meest tevreden over is: duidelijke communicatie (doen wat je zegt en zeggen wat je doet), betrouwbaarheid (afspraak = afspraak) en de snelheid van terugkoppelen gedurende het verkooptraject. De heer Hamelink vervolgt: “Na een bezichtiging leek het soms alsof de makelaar onze deurklink nog in zijn handen had en al belde om verslag uit te brengen. Erg fijn in zo een spannende situatie.”

Het duurde niet lang na de aanmelding van de woning of de reacties stroomden al snel binnen via onze website en zoekersbestand. “Een blijk van een actieve aanpak.”, volgens mevrouw Hamelink. Ze gaat verder: “Michael Jellema had met ons het eerste gesprek maar ging kort daarna met vakantie. Tijdens zijn vakantie heeft zijn Middelburgse collega Casper Scholten het stokje overgenomen. Het was opvallend om te merken dat zij goed op elkaar ingespeeld waren en dat het dossier zeer goed was overgedragen. Fijn dat het in de vakantieperiode allemaal gewoon doordraait bij Sinke Komejan.” De heer Hamelink vertelt tenslotte: “Het is dan ook geen verrassing dat Casper onze woning al na 4 weken had verkocht! Een logisch gevolg van de professionele en actieve benadering van de markt. Als we Sinke Komejan een beoordeling moeten geven van 1 tot 10 dan krijgen zij een dikke 10 en daar is niets aan overdreven! Sinke Komejan, bedankt!”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?