‘Wonen in een voormalige kerk’

De kerk is gebouwd in 1956 en betreft een ontwerp van architect A. Eldering. De vorige eigenaar heeft het volledig verbouwd waarbij er een luxe loft-achtige sfeer is ontstaan. Ook zijn de authentieke details bewaard gebleven zoals de houten kerkvloer en de glas-in-lood ramen. 

Eddie en Carla zijn samen op zoek gegaan naar een woning in de buurt van Oostburg, niet ver van Eddie zijn werk, familie en kinderen. Eddie: “Wij hebben eerst nog met het idee gespeeld om grond te kopen en een energiezuinige nieuwe woning te laten bouwen, maar toen zagen wij de voormalige kerk op internet voorbij komen. Dit was wel even het tegenovergestelde. We bekeken de foto’s en we waren meteen verliefd! Het zag er zo open, ruim en speciaal uit, maar aan de andere kant beseften we ook wel dat er enkele nadelen waren, maar die namen we voor lief. We hadden meteen een afspraak gemaakt om de woning te bezichtigen en mochten kennis maken met Toon, de sympathieke eigenaar. De authenticiteit, de geschiedenis en de combinatie van oud en nieuw sprak ons meteen aan. Het is een  indrukwekkend pand, wij waren meteen verkocht! En het pand dus ook.”

Jeroen Visser, de makelaar, heeft beide partijen tevreden gesteld. “Wij hebben veel respect voor het gebouw en we zullen ervoor zorgen dat de ziel van de kerk blijft bestaan. Het aankooptraject is erg soepel verlopen en Jeroen Visser is prettig in omgang. Hij is heel flexibel, professioneel en met vragen konden wij altijd bij hem terecht. Wij zijn tevreden met de aankoop van onze nieuwe
woning!”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?